Lehet mindkét szülőt ugyanúgy szeretni?
Figyelt kérdés
Mert elvileg nem tudod ugyanúgy szeretni az összes gyereked. De mi a helyzet a szülőkkel?2021. szept. 28. 09:27
1/5 anonim válasza:
Ugyanúgy nem. Hisz 2 különböző emberről beszélünk. Mivel ők nem egyformák, ezért nem egyformán szeretem őket. De ugyanannyira igen.
2/5 anonim válasza:
Persze, hogy leget ugyan ugy szeretni ... ugyan ugy mint barki mast is :)))
3/5 Senior Séf válasza:
Ugyanúgy nem. Még a csemetéink iránti szeretet sem egyforma.
4/5 Yoda m. válasza:
Ugye, Senior Séf... te magadról és csemetéidről beszélsz?!
Kedves Kérdező!
A szeretet kifejezési formája az, ami nem ugyanaz. Ha a gyermekeimről van szó. Mert hogy a gyermekeim sem egyformák. De a szüleim sem.
Viszont a szeretet, s pláne a FELTÉTEL NÉLKÜLI... az NEM pusztán egy érzés és/vagy érzelem. Hanem munka, melyben nincs semmi plusz erőfeszítés.
Az "ugyanúgy", az "ugyanannyira" és az "egyformán" fogalmaink nem azonos jelentés-tartalommal bírnak. Ezen érdemes el-lamentálni, tűnődni egy keveset...
Az ERŐ legyen Veletek!
5/5 anonim válasza:
Ideális esetben nem tudom milyen lenne, így, hogy apám 4 éves koromban otthagyta anyát 2 gyerekkel, azt modnom, hogy anyát mindennél jobban szeretem, apámmal közömbös...
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!