Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Éjfél után mondtad már azt a...

Éjfél után mondtad már azt a tükörbe hogy 666 meg kampókéz?

Figyelt kérdés
Az egyik rokonom megcsinálta egyszer de hogy mégegyszer nem csinálná az tuti biztos! Azt mondja hogy ő látta a halált meg saját magát ugy mintha meglenne halva! Azóta a tükört esténként mindig elfordítja a másik oldalára mert azt mondta hogy nézik belőle a halottak! (Nem kamu nagyon hihetően mesélte és egyszer mikor bementem náluk este a tükör tényleg el volt fordítva a másik oldalára és ezt már nem csak egyszer láttam) Halottam már olyanról is hogy kipróbálta ezt a 666-ot valaki éjfél a tükörnél és után meghalt annyira megijedt!
2010. szept. 4. 00:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Túl sokszor nézted meg a Tükrök 2-t.
2010. nov. 29. 14:24
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem merem kipróbálni,esetleg ha valaki ott lenne mellettem:$

13/L:D

2010. nov. 29. 15:39
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

és vajon mi történne ha aztmondogatnám a tükörnél, hogy 777?

Az a 666 ellentettje.

2010. nov. 29. 16:14
 14/16 anonim ***** válasza:
74%

egyébként miért kampókéz?

Van valami jelentése vagy mi? :S

2010. nov. 30. 18:19
 15/16 anonim válasza:
kampókéz egy gyerek gyilkos volt még a faszom tudja hányadik században>>>>bloody mary tovább = Mary Worthing pedig egy ártalmatlan 19 éves lány volt alit trevor sampson gyilkolt meg úgy h egy késsel kivájta a szemeit ezekután meglehet őt idézni de csak nagyon megfelelő körülmények között és úgy hogyha tényleg nem féltek egyépként mary ártalmatlan !ha te sem bántod akk ő sem bánt nekem elhihetitek ! VAN tapasztalatom !
2011. júl. 16. 10:40
 16/16 anonim ***** válasza:
Hát ezt a kettőt még nem, de a Bloody Maryt megpróbáltam egyszer. Nem volt semmi. Mikor kipróbáltam, utána egy darabig féltem a nagy tükör előtt mászkálni. Azt hittem, h komoly meg minden, de szerintem ez az egész egy kamu. Max ha tényleg létezik az a valami a tükörben, nem bánt... Vagy ha mégis akk bocsi :)
2011. nov. 7. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!