Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Éjfél után mondtad már azt a...

Éjfél után mondtad már azt a tükörbe hogy 666 meg kampókéz?

Figyelt kérdés
Az egyik rokonom megcsinálta egyszer de hogy mégegyszer nem csinálná az tuti biztos! Azt mondja hogy ő látta a halált meg saját magát ugy mintha meglenne halva! Azóta a tükört esténként mindig elfordítja a másik oldalára mert azt mondta hogy nézik belőle a halottak! (Nem kamu nagyon hihetően mesélte és egyszer mikor bementem náluk este a tükör tényleg el volt fordítva a másik oldalára és ezt már nem csak egyszer láttam) Halottam már olyanról is hogy kipróbálta ezt a 666-ot valaki éjfél a tükörnél és után meghalt annyira megijedt!
2010. szept. 4. 00:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
95%
Én azt szoktam mondani a tükörbe háromszor hogy Biggie Smalls.Próbáld ki.
2010. szept. 4. 00:15
 2/16 anonim ***** válasza:
98%
Jelentem kiprobaltam es semmi bajom.Csak apam adott egy tockost amiert szaras kozben zavartam.
2010. szept. 4. 00:21
 3/16 anonim ***** válasza:
50%

ma 00:15

Te is :D ?

Mikor megjelent nálunk beszartam, mert elkezdett lövöldözni :D

2010. szept. 4. 00:21
 4/16 anonim ***** válasza:
19%
EZ csak ilyen babonásdi igaz?
2010. szept. 4. 00:36
 5/16 A kérdező kommentje:
Hát nem tom Fecó mit látot mit nem hát...
2010. szept. 4. 02:10
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Mi még csak azt mondtuk a barátnőmmel tükörbe, éjfél előtt, lámpafénynél, hogy Bloody Mary. Ennyi. Együkünk se merte bevállalni azt, hogy csukott ajtó-éjfél-sötétség, mert még úgy is féltünk. Szóval... :/ Egyszer magamra oltottam már a villant a fürdőben, az ajtót pedig még nem nyitottam ki, mert úgymaradt benne a belső zár, az ajtó mellett meg tükör... rettegtem belenézni, mert én egy helyben álltam, de valami más mozgott ott... visítva cibáltam az ajtót, hogy kijussak, mert annyira féltem, hogy elfelejtettem, hogy előbb vissza kéne oltalni a lámpát :D
2010. szept. 4. 08:23
 7/16 A kérdező kommentje:

Igaz történet alapján!

Egyszer volt hol nem volt, volt egyszer két lány X és Y.

Az egyik este X a tükör előtt állt a barátnőjével és azt mondogatta 666. A tükör egyszercsak megrepedt és nagyon megijedtek ettől, majd utána darabokra tört! A lány barátnője sikoltozott, míg X elvérzett mert a tükörszilánkjai elvágták a torkát!

SAJNOS EZ NEM CSAK MESE!!!!!!!!!!!!!!

2010. szept. 11. 01:57
 8/16 anonim ***** válasza:
87%
Kitalálom: EMO-s vagy, Korod: 9-13 éves korig, Nemed: Nő. A barátod meg csak megpróbált behülyíteni, vagy ő is sík hülye. Na kitaláltam? Hát persze mert én vagyok az ördög! :P
2010. nov. 29. 12:21
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
első kommentelő naaagy :'D látom te se szoktad nézni a south parkot.(Y)
2010. nov. 29. 13:33
 10/16 anonim ***** válasza:

Meg nem probaltam ki.

18 f/karpatalja

2010. nov. 29. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!