Igaz a kampókéz történet?
Figyelt kérdés
Ha 00:00kor a tükörbe mondjuk ötször h kampókéz akk lesz valami bajunk tőle?Esetleg ha valaki tud ilyen videót amin ilyen van az létszi linkelje.2009. szept. 3. 19:37
1/5 anonim válasza:
Nem..:D És ha éjfélkor a tükörbe nézel akkor is magadat fogod látni.
2/5 anonim válasza:
XXXD Nem :D Nem lesz semmi bajod. De ha mégis, akkor már úgyse tudsz majd felelősségre vonni, mert kampókéz eltakarít majd az útból :D Egyébként hány éves vagy?
3/5 A kérdező kommentje:
De állítólag van aki kipróbálta és megőrült tőlle.
2009. szept. 3. 20:47
4/5 anonim válasza:
a tőle egy l.
és ha ennyire érdekel próbáld ki.
5/5 anonim válasza:
az igaz h még abban az időben amikor még a nagymamáink (az én korosztályom beli nagymamáink >>megemlíteném h 12 vagyok ) akkor amerikában élt egy gyerekgyilkos de a rendőrök elakarták kapni ezért öngyilkos akart lenni ezért levágta a kezét de nem halt meg így egy kampót ilesztett be a keze helyére ezután meghalt. azt h a tükrös sztori igaze azt nem toom még nem próbáltam ! ; )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!