Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért féltékeny a baratnom?

Miért féltékeny a baratnom?

Figyelt kérdés
A legjobb baratnőm kb minden lányra féltékeny, (lány vagyok én is)tehát ugy kepzeljetek ell, hogy a baratnom egy nagyon nagyon gyönyörű okos lany, hosszú fekete haja van, és kék szeme, de tenyleg gyönyörű lány, minden második fiú megfordul uttana az utcán. A szuleinek cégje van, kávézzojuk, munka helyük, meg minden ilyesmi, gazdagok, (a lány nem beképzelt, sőt amilyen szép olyan kedves) és állandoan féltékeny a lány alkalmazottakra akik fiatalok, es hát tenyleg nem csunya lanyok mert nem csunyák, de nála meg egyikse volt szebb, és ezt nem csak azert mondom mert már szuletesunk óta baratnők vagyunk, illetve valamilyen szinten rokonok is nem csak ezert, (tobben is mondtak mar, hogy még sose láttak olyan szep lanyt mint a barátnőm) de miert feltekeny az alkalmazottakra?
2021. nov. 8. 15:17
 1/2 A kérdező kommentje:
Es mielőtt valaki ilyen hulyeseget mondana, nem, nem vagyunk lezbikusak meg semmi ilyen. Vissza térve a sztorira, gondoltam mar arra is hogy valamelyik fiú tetszik neki, aki miatt nem akkar oda szép lányokat, dehát nem hinném..
2021. nov. 8. 15:19
 2/2 A kérdező kommentje:
Meghát akkor miert ne mondaná ell?
2021. nov. 8. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!