Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratnom feltekeny a boxedzesre?
Figyelt kérdés
Azt vettem eszre,hogy mostanaban eleg sokat ker szamon,hogy keveset talakozunk es hogy hagyjam abba a sportot emiatt. Tudni kell,hogy en ugy jarok heti 5szor edzesre hogy nem versenyzek,de az edzest a versenyzokkel csinalom. Nem vagyok teljesen egy szinten veluk,de fizikailag jot tesz a magasabb kategoria. Box utan kondizok,hogy megjobban nezzek ki. En ezeket suli utan csinalom es amugy box edzes elott tanulok otthon. Tehat igy adott,hogy csak hetvegen erek ra a talikra. Lehet sokat edzek,de sztem ha csak egeszseges akarnek lenni akkor a fele is eleg lenne,de en ezt imadom es azert teszem. A baratnomet is szeretem,de az edzesek nekem egy folytonos cel amit nem erek el soha,de ha nem csinalnam sz**ul ereznem magam. Tehat a hetvegei talalkozassal be kene-e ernie? Vagy nekem kene valtoztatni?2019. okt. 13. 01:16
1/4 anonim válasza:
Hár barátom, szerintem érthető hogy a barátnőd többet akar belőled, hiszen alig vagytok együtt. Ha ennyire szereted ezt csinálni, csináljad persze, de akkor nem vagy kész egy kapcsolatra. Érdekes hogy tudod jól hogy túlzásba viszed a dolgot, hiszen te magad írtad, de utána kimagyarázod a saját önigazolásodra, ez a kettő üti egymást. Túlságosan odafigyelsz magadra, nagyon jól akarsz kinézni, fitt akarsz lenni, de mégis elfeledkezel valakiről, legfőképpen magadról és a barátnődről. Ez önzés! Hogy miért önmagadról? A jó test, és az egészség ez mind látszat, az amit az emberek látnak. " Hű ez a srác jól néz ki, de izmos stb... " , ezt látja a világ. De neked van ám lelked is, arra miért nem fordítasz időt? A közös élmeny, a nevetés, az érzelmek, a stabil lelki állapot ezek láthatatlanok és ezeknek van igazán értékük! Nem mondom hogy nem fontos az edzés és az egészség, de nagyon is, de minden csak egy határon belül egészséges! A barátnőd nem a boxedzésre féltékeny, hanem hiányol téged, szeretne veled több időt tölteni. Ezek az igazi értékek ;)
2/4 A kérdező kommentje:
Koszi az ertelmes,korrekt valaszt,ment a zold pacsi. Valoban sokat edzek de en ugy erzem,hogy eleg heti 2-3 nap,foleg hogy meg sulisok vagyunk
2019. okt. 13. 01:48
3/4 anonim válasza:
Nem féltékeny,csak azt szeretné ,hogy többet legyél vele. Ha fontosabb a barátnőd,mint ez nyavaja,akkor hanyagold el ezt el egy kicsit (hagyjál ki kb.2 edzést)és a barátnőddel legyél.
Majd azt fogod észrevenni,hogy szakít veled,mert erre több figyelmet fordítasz,mint a barátnődre.
4/4 anonim válasza:
Szerintem meg folytasd a heti 5 edzést, ha szereted ne hagyd abba. A barátnőd meg ha többet akkor veled lenni menjen veled edzeni, egy kis sport neki se fog ártani. Ha meg nem tetszik neki keres más lányt aki ugyanugy szeret sportolni mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!