Szerinted, ha egy 19 éves mint én megolné magát az bűn lenne???
Nem csak testifajdalom létezik
Ezt annak írom, aki a rákos beteget megérti, de mást nem!
Pokoli fájdalom szót kiemeltem, mert le vagyok benulva
A bénulás is okozhat olyan lelki fájdalmat amiert megérthetjuk az öngyilkosság okát, ugye
I will be really honest
Ha Nem lehet rendes szakmad, nincsenek barátaid és mindenki csúfol, akkor már értelmét veszti az élet
19, és 20-as is én vagyok.
Halálos betegségről írtál, aztán láttam a pokoli fájdalmat megjelölve, ezért kérdeztem. Örülök hogy legalább testi fájdalmaid nincsenek!
Lelki fájdalmadat megértem, együttérzek. Az a baj hogy a világ egy trágya. ide most írnám azt, amit már másnak is leírtam, ott van a linkbe.
Szerintem azért kell élnünk, hogy a kedves, jó emberek egymásra találjanak. Így tudják segíteni egymást, aztán esetleg másokon is tudnak segíteni.
21
Utólsó szöveg réshzel egyet értek
"Ha Nem lehet rendes szakmad, nincsenek barátaid és mindenki csúfol, akkor már értelmét veszti az élet"
Pont ez a helyzet nálam,nem lehet rendes szakmám,nincsenek barátaim akikkel elmehetnék bárhova,és hátam mögöt kibeszélnek és utálkoznak,és még csúfolodnak::
Csak annyit nyugtat meg,hogy videójátékban legalább én vagyok az banda vezér,meg infol se vagyok egy sz.r..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!