Szerinted, ha egy 19 éves mint én megolné magát az bűn lenne???
Attól függene,ha pár hónapja,napja lenne,akkor én eutánizát ajánlanám,mert szerintem aki szendved,az menjen el ahogy akar.
Én is voltam kórházban és nagyon sad érzés volt,.
Enyhe értelmi fogyatékosság, mozgássérültseg! Hogy hat ki?
Nem lehet normális szakmám, mert nem tudok rendesen tanulni +mozogni
Az én szememben teljesen ugyanolyan dolog az, ha egy egészséges ember lesz öngyilkos, mint ha egy halálos beteg kér eutanáziát. Az egészséges embereknek is lehetnek súlyos, megoldhatatlan problémáik. Aki meg akar halni, annak joga van hozzá. Nem bűn, viszont gyáva dolog és aki megteszi, az megfosztja magát attól a lehetőségtől, hogy később jobb lehessen majd az élete.
Kedves Kérdező, légyszíves semmiképp NE legyél öngyilkos! A későbbiekben igaz, hogy nehezebben, de így is találhatsz majd munkát, például egy védett munkahelyen. Az öngyilkosság nem megoldás semmire. Inkább kérj segítséget szakemberektől!
Minden embernek vannak problémái, kinek ez, kinek az.
Lehetsz így is szerelmes, boldog, semmiképp ne gondolj öngyilkosságra, mert ha sikerül, akkor nem tudod visszacsinálni, nem tudod megbánni.
Szerintem csak annak van igazi indoka, akinek annyira elviselhetetlenek a fájdalmai, hogy majdnem beleőrül, aki utolsó stádiumos rákos, őt megértem, ha így dönt.
Ráadásul Isten szemében sem helyes.
Annyi jó dolog vár még rád, ne dobd el az életet, a lehetőségeket!
Rengeteg hasonlót olvasok itt gyakori kérdéseken.
Itt 17-es válaszoló vagyok:
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__altalanos-kozerzet_..
Én magam is megpróbáltam. Eléggé elterveztem. Így sem jött össze. Nem változott semmi azóta. És most azért kell hálát adnom, hogy nem bénultam le.
A keresztényég egy káros szekta, ne ebbe akarj menekülni. Úgy gyakorolják az ábrahámi vallásokat hogy fogalmuk sincs semmiről, még arról sem, ami le van írva nekik.
Ha létezne segítő, jó kereszténység, neked nem kellene ilyen kérdést feltenned, és nem kellene hogy ilyen gondolatod legyen.
Itt nem bűnről van szó. Hanem rólad. Próbálj meg kedves embereket, barátokat találni, én is azon vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!