Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Valaki aki ért az mbti személy...

Valaki aki ért az mbti személyiségtipúsokhoz tudna segíteni?

Figyelt kérdés

4x töltöttem ki és mindegyiknél mást adott ki (egyszer istj, intj, infp utána infi) ezért gondoltam megkérdezek mást aki nagyjából ért hozzá.

Egy nagyon csendes és nyugodt ember vagyok, komoly és okos. Rideg (általában tényleg eléggé “hideg lelkű” vagyok). Az érzelmeimet nem nagyon mutatom ki, és nem is tudom hogyan kéne, úgy érzem hogy nem tudok azonosulni az emberek problémáival és nem értem meg a körülöttem lévő embereket. Viszont egy kedves, aranyos és nagyon törődő személyiség vagyok, csak néha mutatom ki, mert nem tudom hogyan kéne.

2021. okt. 9. 10:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

9: Körmöm szakadtáig ragaszkodom ahhoz, hogy igazából minden ember egy teljesen önálló személyiség. Ezek a tesztek maximum csak "funolásra" jók. Mókás dolog tud lenni egy bizonyos szintig ez a "bedobozolósdi". :) Igen, azt is értem, hogy az információ áramlás iránya és annak feldolgozása szerint tudunk felvázolni X kognitív funkciót amik mögé hozzá tudunk csapni 4 betűt alkalomadtán.

[fejvakarás]

de izé...

tl;dr: Szerintetek az ember igazából autentikus személyisége nem mutat túl ezen az X funkción és a négy betű variációján? 🙃

2021. okt. 28. 13:40
 12/12 anonim ***** válasza:
ISTJ-nek hangzik ez alapján, esetleg INTJ, de valóban érdemes olyan tesztet kitolteni, ami a funkciókra fókuszál. Ha jól látom, már meg is tetted.
2021. nov. 6. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!