Valaki aki ért az mbti személyiségtipúsokhoz tudna segíteni?
4x töltöttem ki és mindegyiknél mást adott ki (egyszer istj, intj, infp utána infi) ezért gondoltam megkérdezek mást aki nagyjából ért hozzá.
Egy nagyon csendes és nyugodt ember vagyok, komoly és okos. Rideg (általában tényleg eléggé “hideg lelkű” vagyok). Az érzelmeimet nem nagyon mutatom ki, és nem is tudom hogyan kéne, úgy érzem hogy nem tudok azonosulni az emberek problémáival és nem értem meg a körülöttem lévő embereket. Viszont egy kedves, aranyos és nagyon törődő személyiség vagyok, csak néha mutatom ki, mert nem tudom hogyan kéne.
+ nagyon komoly személyiség vagyok, legtöbb esetekben a fejemet követem a szívem helyett
19/N
A 16 personalities tesztet töltötted ki?
Az a legnépszerűbb és egyben talán legrosszabb és legpontatlanabb MBTI teszt. Olyat érdemes kitölteni, ami a kognitív funkciókat vizsgálja direktben - keress ilyesmire googlen. MBTI cognitive function test vagy hasonlók.
A teszt kitöltés amúgy eleve egy pontatlan és rossz módszer, mert a válaszainkat a pillanatnyi hangulatunk nagyban befolyásolja. Annyit érdemes megtenni, hogy úgy válaszolj, mintha a legjobb formádban lennél, legvidámabb, legenergikusabb stb stb. Akkor kapod a legpontosabb eredményt.
A leírtak alapján amúgy kb kizárt hogy NF típus vagy. ST, NT simán játszik.
Ez engem is erdekelne hasonlo vagy en is mint a kerdes alatt kifejtett
melyik a legjobb teszt 2#?
F
uuu köszi szépen, te mit kaptál?
én is mindjárt megcsinálom
intj vagyok:)
te?
3: Csak ne ENFP-t kapj végeredményű... Azért a szabad szemmel jól átható Feeling értékem mellett kicsit necces az ENTP végeredmény... 🙃😅😅😅
(Készítőnek már küldtem mailt, hogy 'valszin typo hiba, mert a link amúgy már frankón oda küld, ahova kell. 😊)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!