Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Véleményt szeretnék kérni az...

Nagy N. kérdése:

Véleményt szeretnék kérni az AlbérletPlaza ingatlan közvetítőről? Albérletet keresek és kicsit gyanusak nekem se iroda semmi!

Figyelt kérdés

2021. szept. 29. 14:24
 1/9 Pataki Laura válasza:
Sajnos engem átvertek! 1 lakásért, utalva fizettem 10 eft ot, ami nem is volt kiadó! Tényleg nincs irodájuk, a telefont a befizetés után már nem veszik fel valami Ramóna a nagy mágus ott! Nagyon nem ajánlom senkinek, nehogy fizessetek nekik!
2022. nov. 10. 11:42
 2/9 anonim válasza:

Semmiképp sem ajánlom.

Elképesztő mire képesek, de nem jó értelemben.

2023. ápr. 25. 16:56
 3/9 Ani7164 válasza:
Sajnos én is belefutottam tegnap.Hamarabb kellett volna rákeresnem.
2023. máj. 31. 12:54
 4/9 Niki150808 válasza:
Én találtam rajtuk keresztül lakást. A weboldalon sok lakás nem volt, de úgy láttam azért mindig van pár új. Két hét alatt lett albérlet.
2023. jún. 8. 12:15
 5/9 anonim válasza:
Egyszer voltam náluk még vagy 4-5 éve akkor a hölgy előttem hívta fel a kiadót,megbeszélték ,hogy megyek megnézni a lakást, késett a tulaj,de hívott,hogy jönni fog. Vártam kb 15 percet,megnéztem de nem tőle vettem ki . Az alberletplaza oldalon találtam egy másik kis lakást amiben 2 évig voltam a tulaj járt a nyakamra,nem 10% emelést akart hanem 50% ,fizesse neki az anyja. nekem jó véleményem van, az éremnek kettő oldala van.
aug. 22. 11:51
 6/9 anonim válasza:
Én ajánlottam már másnak is őket. Volt ismerősöm aki talét rajtuk keresztül,de volt olyan kolléganőm, aranyos kedves, de picit barnább a kelleténél ők nem találtak,pedig a férje is dolgozik, becsületesek.Kinek a pap ,kinek a papné.
aug. 26. 08:37
 7/9 anonim válasza:
Megkerestek az albérletplázától,mivel fizettem már náluk éveken keresztül több alkalommal is,hogy írjak véleményt. Nem szeretem ezeket az oldalakat,meg személytelen is az egész. Mivel Kiss Ramóna volt az én ügyintézőm, vele voltam többször kapcsolatban csak róla van véleményem a többi kollégáját nem ismerem. Legelőször 2015-ben voltam nála személylesen az irodában, nekem kellemes meglepetés volt a Ramóna és segítőkész. Elmondta az előnyöket és a hátrányokat is. Akkor rajtuk keresztül vettem ki a lakás amiben 4 évig éltünk a kisfiammal. Utána megint megkerestem őket, akkor már nem volt annyira könnyű,de még mindig sikerült találni egy ingatlanoson kerezstül akit ajánlott, ők össze dolgoznak,de ott nem kellett külön fizetnem csak az albérletplázának. Azt a lakást eladták 2,5 év múlva amiről nem az albérletpláza tehet. Megint megkerestem Ramónát de már online csak mivel nem irodából dolgoznak és már a második pici gyerekkünkkel kerestem meg őt. Bevallom nagyon nem volt egyszerű,még mindig segítettek. A tulajdonosok felrakják a hirdetést és mire oda érek azt mondják,bocsánat meggondoltam magam még sem jöhet gyerekkel mert van akinek nincs és őket fogom majd választani. éN MINDENT MEGÉRTEK DE KUTYÁVAL ELŐBB BEENGEDNEK MINT EGY GYEREKKEL,FIZETŐK VAGYUNK.aMIBEN MOST LAKUNK AZT IS RAMÓNÁN KERESZTÜL VETTÜK KI. A kávé sem ízlik mindenhol,mindenkikek más a szája ízlése, Aki érti érti aki nem nem....
aug. 27. 11:13
 8/9 anonim válasza:
Sziasztok! Kérdésem a követkető lnne,mi a véleményetek az albérletplázáról,lakást keresek,de szinte mindenhol fizetni kellene akiket eddig felhívtam és nem tudom,hogy bemerjem vállalni vagy ne.Októberben kellene költözni addig van határidőm. mert látom van itt jó meg nem jó vélemény is.
aug. 29. 10:44
 9/9 anonim válasza:
Én fizettem már nekik ,nagyon nehéz volt találni,mert pont akkor keerestem amikor az a sok diák megrohamozták az internetet,Én egy valamit nem tudok megérteni,hogy mi a f....szért olyan drágák a lakások. Elhiszem,hogy aki kiadja annak előtte megkell venni, de ne velem akarja már kifizettetni a törleszőjét.Amúgy ha 170.000 keretem volna legelőször akkor nem estem volna abba hibába,hogy fölösköröket fussak.Én merem neked ajánlani,de nem beszéllek rá.
szept. 18. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!