Árverezett ingatlan 1.3 millió Ft ért van kiteve és 100 százalékig terhelhető az az 1. 3 millióig akkor ha felhivom őket hogy meg vásárolna ennyiért ez így lehetséges?
Azt ugye tudni kell hogy en egy faluban lakom és itt nem igazán vesznek ilyeneket.
Kérem aki tud segítsen.
Barmien segítséget ezzel kapcsolatban vagy ezeknek a házak lépésről lépésre elintezeseben kapcsolatban szívesen fogadok segítséget.
Ertem.
Es ha 1.3 millióe van fent és 100 százalékáig terhelhető azaz 1.3 millióig és én mondok rá 1.4 et függetlenül hogy licit idő van vagy sem? Vagy ha vége a licitnek és ennyi az ára akkor még lehet venni? Bocsi ha hulyeseget kérdezek de nem csináltam meg ilyet és sajnos nem nagyon tudom mi hogyan van.
Ja ertem.
Es ezt a rendszert gondolom csak regisztráció után látom igaz?
Nem. Lejárat után nem tudsz már. Árveréses ingatlanokat csak árverésen tudják eladni. Ha nincs licit,addig hagyják fent és hosszabbítják meg a végét ,míg lesz.
Vagy még azt teheted talán,hogy személyesen keresed fel a végrehajtót és felajánlassz neki valamennyi összeget. Vagy megmókólja az egészet (ezt nem tehetnék meg) vagy elküld azzal,hogy árverésen kell részt venned
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!