Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Vodafone meddig akar még...

Vodafone meddig akar még hülyét csinálni az emberekből?

Figyelt kérdés
Hónapok óta nem működnek az oldalak. Elérni nem lehet őket. Múltkor bementem volna, de mikor megláttam h kilométeres a sor, sarkon fordutam. Kapott valaki értelmes választ, h mikor lesz végre használható az alkalmazás? Azon keresztül szoktam venni netet, és eddig adtak a hiba miatt gondolom de már nem kapok. Viszont, csomagot nen akarok fizetni,mert telefonálni meg 1-2 havonta egyszer ha telefonálok. Neken ez így jó volt. De nen lehet venni. Ugyan itt új szolgáltatott keresem, melyik a kevésbé f*s*bb?

#Vodafone #szolgáltató #vodafone hiba
2021. szept. 22. 10:25
 1/9 A kérdező kommentje:
Keresek*
2021. szept. 22. 10:26
 2/9 anonim ***** válasza:
73%
Az Etele Plázában nincsenek még sokan, nem fedezték fel maguknak, oda menj be. Amúgy tényleg egy vicc, még a Digi is jobb náluk, full komolyan mondom.
2021. szept. 22. 10:29
 3/9 anonim válasza:
100%
Nekem is elegem lett. Mar feltöltőkartyara valtottam. Inkább még kötbert is fizettem csak ne kelljen már ezzel az egész katyvasszal foglalkozni. Szerintem honapok mire ez a rendszer visszaall vagy jobb lesz. Szerintem rengetegn valtanak szolgaltatot vagy lesznek feltoltokartyasok. Ne idegeld magad, hanem vahy fogadd ezt így el vagy valts szolgaltatot vagy legyel feltoltokartyas, akkot kevesebbet vagy alig kell veluk kommunikalni. Szanalmasak!!!
2021. szept. 22. 10:31
 4/9 anonim válasza:
100%
Shop-stop Bécsi út. Uj uzlet az emeleten. Ott is kevesen vannak reggel nyitas korul, 10 ora.
2021. szept. 22. 10:46
 5/9 A kérdező kommentje:
Feltöltő kártyás vagyok. Lassan lejár náluk a szerződésem és váltok is. Nevetséges. De legalább adnának valami értelmes magyarázatot, vagy választ, mert állítólag csak lerázzák az embert. (Pécsi vagyok)
2021. szept. 22. 10:58
 6/9 A kérdező kommentje:
Az internet zavar a legjobban, szeretem ha van, sokszor jól jön ha van. Mielőtt beszól majd valaki! "Igen. Nem tudok nélküle élni, ez van sajnos fogadd el!" Köszönöm nektek a válaszokat.
2021. szept. 22. 11:02
 7/9 anonim ***** válasza:
Minél nyálasabb, rongyrázóbb egy reklám, annál nagyobb szélhámos áll mögötte! Olyan szolgáltatót érdemes keresni, amelyik nem akarja 15 másodpercenként erőszakkal a képedbe tolni a szaját és elfogadja azt, hogy van egyéniséged. A többi rongyrázó szélhámos egytől-egyig!
2021. szept. 22. 12:03
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

A Vodafone weboldala egy szánalmas vicc, kb. olyan technikai tudással készült, mint az első "hómpédzsem", amit gyerekként csináltam magamnak.

Tegnap be akartam lépni egyenleg-feltöltés végett, és azt felelte az oldal, hogy nem jók a belépési adataim. Biztos jók, nem kézzel szoktam bepötyögni, hanem password managerrel, és régen semmi gond nem volt vele. Na, gondolom, sebaj, kérek egy jelszó-újítási kérelmet. Beléptem a gépemen gmail -re, ahova ez a sokatmondó levél érkezett:

[link]

Hát, ebből aztán okosabb lettem.

Na, gondoltam, talán mobilon többet látni, de pont ugyanez.

Felhívtam a 1270 -et, ahol a jólismert "Kedves ügyfelünk, vonalaink átmeneti túlterheltsége miatt...".

Ezek után nem meglepő, hogy a vonalaik hónapok óta "átmenetileg túlterheltek." Ha felvennének valami hajléktalant, aki rendesen megcsinálná meleg élelemért cserébe az oldaluknak legalább az alapvető funkcióit, talán nem menekülne el minden előfizetőjük.

2021. szept. 24. 09:58
 9/9 A kérdező kommentje:
Az üzletben is csak hülyének tetetik magukat. Ha kicsit idegesebb leszel, már hívják az őrt. Ugyan is ez történt tegnap. Hülyének néztek, és felemeltem a hangom, de nem voltam agresszív. Erre oda hívták az őrt, a körülöttünk lévők mind mondták az őrnek hogy nem voltam agresszív. Be akarta nekem magyarázni hogy rosszul használom az oldalt, oda nyomtam a kezébe a telefonom hogy akkor mutassa meg hogy kell, ő sem tudott vele mit kezdeni csak hebegett habogott. Majd magyarázott h váltsak csomagot mert így, meg úgy jobb lesz. Mondtam hogy nem ezért vagyok itt, de csak erősködött én meg rákiabáltam hogy "Hagyja már ezt a szarságot, nem ezért vagyok itt" hűségnyilatkozat még nem járt le, amit nem tudom hogyan lehet hiszen 100 éve ugyan abban a csomagban vagyok, itt is van valami rafináltság szerintem. Szóval egy kalap sz@r az egész vodafone. A csaj is gondolom csak a munkáját végezte, de gáz ami ott folyik.
2021. szept. 30. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!