Valaki nem ismermer esetleg olyan német oldalt ahol ruhákat vagy akár bútorokat lehet rendelni után vételes fizetéssel?
Németországban még országon belül sem szokás az utánvételes vásárlás. A legtöbb online üzlet vagy egyáltalán nem kínál ilyen lehetőséget, vagy csak felárral.
Külföldre pedig végképp felejtsd el.
Miért nem felel meg a kártyás fizetés?
Ha nem noname, kamu webshopokban akarsz vásárolni igazi eredeti márkás terméket huszad áron, akkor nem fognak átverni sem.
Én úgy kérdeztem a kérdést hogy Németországból Németországba rendelnek.
Nem járok gagyi ruhába attól mert kezpenzel akarok fizetni.
Csak ahol élek innen messze van minden áruház és olyan nehéz bejutni a városba .
Az a baj nincs bankkartyam és azért kérdeztem.
Nem "úgy kérdezted".
Ez egy magyar weboldal, magyar felhasználókkal, senkinek nem az lesz az alap elképzelése, hogy te Németországban élsz és az ottani viszonyokra vonatkozik a kérdésed. Ha így van, azt bizony külön meg kell említened, mert nem vagyunk gondolatolvasók.
Mondom mindezt úgy, hogy 12 éve élek Németországban - és nem, fogalmam nincs, szállít-e itt valaki ruhát utánvéttel. Mint már írtam, nem szokás, legfeljebb felárral. Itt a hanyatló nyugat fertőjében nincs igény ilyesmire.
Mellesleg ha komolyabb közönséget akarsz elérni a kérdéseddel, inkább német oldalakon érdeklődj (pl. gutefrage.net).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!