Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Csak én "félek" tőlük?

Csak én "félek" tőlük?

Figyelt kérdés

Az van, hogy amikor elmegyek egy építkezés, vagy akármi mellett ahol munkások vannak, fütyülnek meg megjegyzéseket tesznek kb 13(!!) éves korom óta. Ilyenkor mindig úgy megijedek.. :/

A rosszabb eset amikor megyek az utcán és elmegy mellettem egy autó, tele munkásokkal... ilyenkor általában megbámulnak, dudálnak stb.

Nah ilyenkor kifutnék a világból is... olyan rossz érzésem lesz...

Pl. ma is jöttem haza az egyik barátnőmtől, leszálltam a buszról és tök nyugisan elindultam. Sehol nem volt senki, majd hallok a hátam mögül vmi dübörgő rapp zenét. Megfordulok, és látom h 2 mikrobusz jön megtömve ilyen munkásszerű emberekkel. Nah igen... mondanom sem kell megint ugyan az : fütyülnek, bámulnak, megjegyzéseket tesznek :S

Még akkor megérteném ha mittudomén miniszoknya, magassarkú, topp lenne rajtam... de csak egy farmer, pulcsi és tornacipő volt rajtam ...

Jah igen. Anyumék mesélték, hogy amikor még 3-4 éves voltam sétáltunk az utcában a legjobb barátnőmmel és anyummal. Anyum kicsit lemaradt, mert megszólította őt egy nő... mi addig mentünk tovább, amikor meglállt melletünk egy lesötétített ablakú kocsi és kinyitotta az ajót, és akkor mi visszafutottunk anyumnhoz.

Erre én nem emlékszek csak anyum mesélte.. nemtudom számít e.

És az érdekelne, hogy más is van ezzel így, és mit kellene csinálnom, hogy ne féljek tőlük? :(

15/L

2010. aug. 30. 23:54
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
jah bocsi... utolsó előtti :D
2010. aug. 31. 11:54
 12/12 anonim ***** válasza:
Amikor annyi idős voltam mint most te, én is féltem tőlük. Ma már úgy teszek, mintha meg sem hallanám és megyek tovább. Nekem az volt a legdurvább, hogy kb. 15-16 éves koromban mentem suliba, és a járdán két oldalt állt egymással szemben 5-6 munkás. Kénytelen voltam elmenni előttük és mindegyik megfogta a seggem!!!
2010. szept. 1. 01:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!