Csak én "félek" tőlük?
Az van, hogy amikor elmegyek egy építkezés, vagy akármi mellett ahol munkások vannak, fütyülnek meg megjegyzéseket tesznek kb 13(!!) éves korom óta. Ilyenkor mindig úgy megijedek.. :/
A rosszabb eset amikor megyek az utcán és elmegy mellettem egy autó, tele munkásokkal... ilyenkor általában megbámulnak, dudálnak stb.
Nah ilyenkor kifutnék a világból is... olyan rossz érzésem lesz...
Pl. ma is jöttem haza az egyik barátnőmtől, leszálltam a buszról és tök nyugisan elindultam. Sehol nem volt senki, majd hallok a hátam mögül vmi dübörgő rapp zenét. Megfordulok, és látom h 2 mikrobusz jön megtömve ilyen munkásszerű emberekkel. Nah igen... mondanom sem kell megint ugyan az : fütyülnek, bámulnak, megjegyzéseket tesznek :S
Még akkor megérteném ha mittudomén miniszoknya, magassarkú, topp lenne rajtam... de csak egy farmer, pulcsi és tornacipő volt rajtam ...
Jah igen. Anyumék mesélték, hogy amikor még 3-4 éves voltam sétáltunk az utcában a legjobb barátnőmmel és anyummal. Anyum kicsit lemaradt, mert megszólította őt egy nő... mi addig mentünk tovább, amikor meglállt melletünk egy lesötétített ablakú kocsi és kinyitotta az ajót, és akkor mi visszafutottunk anyumnhoz.
Erre én nem emlékszek csak anyum mesélte.. nemtudom számít e.
És az érdekelne, hogy más is van ezzel így, és mit kellene csinálnom, hogy ne féljek tőlük? :(
15/L
Figyelj a munkások mindenkinek beszólnak...Nekik nem számít! Nekem is sokszor beszólogattak pedig nem voltam akkor csak 13 éves..Semmi kihívó nem volt rajtam ugye akkor semöltözködtem úgy. Kb úgy voltam mint te öltözve. Még mostanában is..És még is beszóltak.
Én csak azt tudom tanácsolni,h ogy ne foglalkozz velük.
örülj neki szerintem inkább, hagyd el a füled mellett.
Amúgy lehet, hogy csak szép az arcod és amiatt is szóltak be!
Ne aggódj ilyeneken.;)
Köszi :)
Jaj, remélem is h nem szállnak ki mert ott kapnék szívinfartust...
Megpróbálok nem figyelni mert már nagyon rossz :/
Jah, 2. válaszoló nem sminkelem magam, max szemceruza.
Nyáron 40 fokban meg nem akarok miattuk hosszónadrágba meg pulcsiba mászkálni ...
Nah jó.. legközelebb nem halllom meg :)
utsó:
huh :o akkor nálunk szolidabbak egy picivel a munkások:o:DD
na de ez már durva!! vagy csak kevés munkással szoktam taálkozni, nem tudom :D
amúgy szerintem is sokat képzelnek magukról:S
:DD a gázspray jóóó :D
utolsó: hát ez durva... sztem én köpni nyelni nem tudtam volna :/
elég sokat képzelnek magukról.....-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!