Mit tudnak csinalni, ha erre rajonnek?
17 eves vagyok, ket honapon belul betoltom mar a 18. eletevemet. A barati tarsasagom boven 18+osok, es sokat jartunk most nyaron bulizni. Mindig megoldottuk a bejutasomat a szorakozohelyekre, viszont igy ahogy tenyleg kozeledek a 18hoz, es utana majd a sajat irataimmal megyek, es eszreveszik, hogy meg csak most toltottem be a 18at, mit tudnak csinalni? Biztosan tudjak ki vagyok, nem atlagosan nezek ki, tehat biztosan felfog tunni nekik.
Marmint itt most a kedvenc helyunkrol beszelek, ahol rengetegszer megfordutnk az utobbi idoben.
Nem szeretnek kioktatast kapni arrol, hogy 17 evesen mit keresek szorakozohelyeken, mikozben szuleim mindegyikre aldast adtak.
A szórakozóhely nem hatóság. Tk. nem is kérhetnének igazolványt. Legfeljebb azt mondhstják, hogy szemre nem vagy több, mint 15, és nem enged be.
Hogy efdig trükköztetek, nem jelent semmit.
A mostani helyzetre tekintve mindenkepp elkell kerniuk a szemelyit, es a vedettsegi igazolvanyt, ezaltal mar semmibol nem tart megnezni hogy elmult e mar valaki 18 eves. Tudtommal ezt a 18+os dolgokat eddig is eleg komolyan vettek szorakozohelyeken.
De nagyon remelem, hogy nem lesz ebbol baj, mert meg a szuletesnapomat is ott szeretnem unnepelni
Ez bárcsak így lenne, elég könnyen felismerhető/megismerhető vagyok. Nem mindennapi a stílusom és a jellem.
De egyébként már nagyon várom, hogy újra ott lehessek, 19-én megyek😛
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!