Hogyan tudsz elaludni nagy lelki fájdalommal?
Figyelt kérdés
2010. aug. 30. 20:27
2/12 anonim válasza:
sehogy, mert nem sírok, pedig jobb lenne, vagy zene, az mindig segít
3/12 anonim válasza:
én például mindiíg vidám zenét hallgatok:)
4/12 anonim válasza:
ne gondolj rá
nehéz, de muszáj, mert aki kialvatlan, az mégmélyebbre süllyed !!
tapasztalat
5/12 A kérdező kommentje:
Hát igen, most ebben a helyzetben vagyok, csak az a baj hogy korán kellene kélnem :(
2010. aug. 30. 20:36
6/12 baranyi kálmanné válasza:
Sírj és biztos egy kicsit könnyebb lesz.
8/12 anonim válasza:
ha sírsz, úgy bedagad reggelre a szemed, mint a huzat!(ha nem mész holnap sehova, akkor nem baj). szerintem is hallgass egy kis zenét, valami vidámat, vagy slágert.
9/12 anonim válasza:
én szerencsés vagyok mert nem tudok sokáig ugyanarra gondolni.. ugyhogy elkalandozik a gondolatom és elalszom:/ próbálj másra gondolni.:D
10/12 anonim válasza:
nálam úgy működik, hogy agyalok, akár órákon át is. aztán amikor már álmos vagyok,de érzem, hogy nem tudnék aludni, akkor zenét hallgatok, azon sírok, megint agyalok, de mivel a sírás megnyugtatott ezért megnyugszom kicsit, aztán reggel arra ébredek, hogy mégis el tudtam aludni..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!