Van egy 1964es cigim. Rá van írva, hogy mezőgazdasági kiállítás, illetve az, hogy Lágymányosi Dohànygyár Budapest. Nincs hozzá szűrő. Kb mennyit érhet? Szívtam belőle és nincs semmi baja.
"tenyleg azt kepzelted hogy barki penzt adna erte:"
jól képzeli... van egy haverom aki cigisdobozokat gyűjt. többtízezer doboza van... Nem normális :D 20-30 ezret is megad egy üres dobozért is ha az alég ritka.
Eleinte még csak országos események kaptak saját cigarettát, így a mezőgazdasági vásárok, ünnepi napok.
A hatvanas évektől viszont megkezdődött egy 30 éven át tartó irányzat: a legnevetségesebb és legszánalomraméltóbb cégekről és dolgokról neveztek el cigarettát: étolajról, mosószerről, italokról, csokoládéról, gördülőcsapágygyárról…
A csomagolásokon baromfi, krumpliszsák, ventillátor, porszívó és szódásszifon kapott helyet.
4. Jaa azt nem is figyeltem 😂😂 igazad van.
Egyébként jól képzeli, hogy kap érte pénzt, van aki gyűjti ezeket, el se hinnétek, gyűjtök milyen összegeket adnak ki dolgokra amit más szemétnek titulál.
2es voltam.
Ha van egy dobozzal belőle, akkor 10 ezer Ft. is megérhet.
Ha egy szál volt és elszívtad, akkor csak ért valamit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!