Annyira boldogtalan vagyok. Semmi értelmét nem látom már az életemnek. Véget akarok ennek vetni. Mindenkinek jobb lenne, ha én nem lennék. Vagy hülyeség az öngyilkosság?
Figyelt kérdés
2010. aug. 29. 23:19
31/37 anonim válasza:
23:59 Nem fogja megtenni, így egyikünknek sem jár pont. Ha megtenné akkor sem lenne közöm hozzá én csak véleményt nyilvánítottam.
32/37 anonim válasza:
Csak közhelyeket tudnék írni.
Az élet nem habostorta,
Egyszer fenn, egyszer lenn,
De ez mind igaz. Kívánom, hogy minél előbb jobban érezd magad. Nem feltétlenül egy társ kell még a Te korodban, akitől/amitől jól érezheted magad.
Azért 14 évesen azért még ne lépj le otthonról, hacsak nem vernek! Mi az a pár év még amit ki kell bírnod, ahhoz képest, hogy előtted áll utána az ÉLET?
Nem akarlak elkeseríteni, de nyilván Te is tudod, hogy lesz még pár csalódás az életedben.
33/37 A kérdező kommentje:
Tudom, de ha már ezeket ilyen nehezen élem túl, a többit hogyan fogom ... ?!
Az életem pedig már elkezdődött.Kb egy éve.
2010. aug. 30. 01:17
34/37 anonim válasza:
Most jön majd egy olyan rész az életedben, mint nekem volt. Minden rossz, mindenben kudarc, mindenki elhagy, már fel is vágod az ereid, de végül mégsem halsz meg. És amikor már tényleg nem bírod tovább jön a nagy szerelem ami ugyan hamar elmúlik, de értelmet ad az életnek és rájössz, hogyha megölöd magad akkor azzal neked lesz rossz nem másnak. Annyi jó dolog van az életben amit még nem próbáltál ki. Szóval élj csak tovább. Nyugodtan gondolj az öngyilkosságra, de ne tedd meg. :)
35/37 anonim válasza:
hülyevagy.. annyi szép dolog van az életben.. koncentrálj azokra:)
36/37 A kérdező kommentje:
Igen,tudom, igazatok van, de ...Most annyira kilátástalannak tűnik minden. Elszállt az életkedvem is, ami régebben sok volt ...
2010. aug. 30. 11:02
37/37 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!