Annyira boldogtalan vagyok. Semmi értelmét nem látom már az életemnek. Véget akarok ennek vetni. Mindenkinek jobb lenne, ha én nem lennék. Vagy hülyeség az öngyilkosság?
Igy van! Elso, te meg merned olni magad? Naugye.
A kerdesre meg az a valaszom, hogy hulyeseg az ongyilkossag, tudom, mert mar probaltam. Rengeteg gyogyszert vettem be, de megsem eleget, es csak masnap talaltak meg olyan allapotban, mire a nagyja mar felszivodott. A hatasukat meg most, evekkel kesobb is erzem, kicsit lelasitott a cucc. De megsem a rossz elmeny tart vissza attol, hogy ujra megtegyem, hanem az, hogy megtanultam; idovel minden jora fordul. Azota is voltam melyponton, nem is egyszer, de ilyenkor mindig ugy jut eszembe az ongyilkossag, hogy: "uristen egyszer regen ilyen helyzetben meg akartam olni magam! Mekkore hulye voltam!" Szoval fel a fejjel gyermekem, lesz ez majd jobb is! Ja, es nem magatol. Ugy csak a legritkabb esetben jonnek helyre a dolgok, hogy csak ulsz es varsz. Tessek tenni magadert valamit, vagy ha nem megy, kerj segitseget akar szakembertol is, egy probat megernek, jobb, mint otthon kuksolni es sajnalni magad.
Leírni is ugyanaz lenne nekem, mint kimondani...de az egész életem egy rakás sz@r. Családi élet is egy nagy fos, a "társadalmi" életem is, szerelmi is...minden így együtt.
Egyébként, ha megpróbálnám az öngyilkosságot, én okosabb lennék, nem begyógyszerezném magam, hanem egyszerűbb, gyorsabb, és hatásosabb módon tenném meg. Például a kedvenc tőröm segítségével.
23:53
Ha megteszi akkor neked megy a pont.
Egyetértesz? Persze, mert ez volt a kiindulópontod is.
A mindenkinek jobb lenne megfogalmazás azért nem stimmel, mert nem lenne mindenkinek jobb. Nekem is volt öngyilkos ismerősöm és haragot éreztem iránta. Azonkívül szerintem, ha úgy látod, hogy másoknak is jobb lenne, hogy elmenj, akkor menj el, de ne öld meg magad. Költözz el, ne adj hírt magadról, próbálj új életet kezdeni. Adj már esélyt magadnak! HÜLYESÉG az öngyilkosság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!