Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Annyira boldogtalan vagyok....

Annyira boldogtalan vagyok. Semmi értelmét nem látom már az életemnek. Véget akarok ennek vetni. Mindenkinek jobb lenne, ha én nem lennék. Vagy hülyeség az öngyilkosság?

Figyelt kérdés
2010. aug. 29. 23:19
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:

Igy van! Elso, te meg merned olni magad? Naugye.

A kerdesre meg az a valaszom, hogy hulyeseg az ongyilkossag, tudom, mert mar probaltam. Rengeteg gyogyszert vettem be, de megsem eleget, es csak masnap talaltak meg olyan allapotban, mire a nagyja mar felszivodott. A hatasukat meg most, evekkel kesobb is erzem, kicsit lelasitott a cucc. De megsem a rossz elmeny tart vissza attol, hogy ujra megtegyem, hanem az, hogy megtanultam; idovel minden jora fordul. Azota is voltam melyponton, nem is egyszer, de ilyenkor mindig ugy jut eszembe az ongyilkossag, hogy: "uristen egyszer regen ilyen helyzetben meg akartam olni magam! Mekkore hulye voltam!" Szoval fel a fejjel gyermekem, lesz ez majd jobb is! Ja, es nem magatol. Ugy csak a legritkabb esetben jonnek helyre a dolgok, hogy csak ulsz es varsz. Tessek tenni magadert valamit, vagy ha nem megy, kerj segitseget akar szakembertol is, egy probat megernek, jobb, mint otthon kuksolni es sajnalni magad.

2010. aug. 29. 23:48
 12/37 anonim ***** válasza:
Ha beszélni nem tudsz róla, legalább írd le, hogy milyen jellegű az elkeseredéset? Anyagi, szerelmi.........?
2010. aug. 29. 23:49
 13/37 anonim ***** válasza:
23:43 De ezt annyira bírom. Ha öngyilkos leszel te vagy az önző mert a környezetedben élőknek rosszat teszel stbstb... De ez hülyeség és el is mondom miért: Nos ha semmi értelmét nem érzed az életednek csak meg akarsz szűnni, akkor a környezetedben élők önzőek, mivel nem akarnak hagyni, hogy megtedd, annyira önzőek, hogy félnek attól, hogy számukra milyen lesz az érzelmi következmény ha meghalsz. És egyébként ha már itt tartunk, ha meghalsz megszűnik a tudatod, minden gondolkodási folyamat megszűnik, egyszerűen elbomlasz ergó fizikailag képtelen vagy a sajnálatra, vagy bánkódásra, hogy fájdalmat okoztál, és így meg tökmind1. Szóval te megszűnsz, számodra megszűnik a világ, nincs önmarcangolás és ez 1 plussz pont az öngyilkosságnak, ez azért szerintem egy pozitívum. (persze nem akarok senkit öngyilkosságra sarkallni)
2010. aug. 29. 23:53
 14/37 A kérdező kommentje:

Leírni is ugyanaz lenne nekem, mint kimondani...de az egész életem egy rakás sz@r. Családi élet is egy nagy fos, a "társadalmi" életem is, szerelmi is...minden így együtt.

Egyébként, ha megpróbálnám az öngyilkosságot, én okosabb lennék, nem begyógyszerezném magam, hanem egyszerűbb, gyorsabb, és hatásosabb módon tenném meg. Például a kedvenc tőröm segítségével.

2010. aug. 29. 23:54
 15/37 A kérdező kommentje:
23:53-al egyet értek.
2010. aug. 29. 23:56
 16/37 anonim ***** válasza:

23:53

Ha megteszi akkor neked megy a pont.

2010. aug. 29. 23:59
 17/37 anonim ***** válasza:

Egyetértesz? Persze, mert ez volt a kiindulópontod is.

A mindenkinek jobb lenne megfogalmazás azért nem stimmel, mert nem lenne mindenkinek jobb. Nekem is volt öngyilkos ismerősöm és haragot éreztem iránta. Azonkívül szerintem, ha úgy látod, hogy másoknak is jobb lenne, hogy elmenj, akkor menj el, de ne öld meg magad. Költözz el, ne adj hírt magadról, próbálj új életet kezdeni. Adj már esélyt magadnak! HÜLYESÉG az öngyilkosság!

2010. aug. 30. 00:13
 18/37 A kérdező kommentje:
Eszembe jutott, hogy inkább mindenkinek kilépek az életéből...de elköltözni nem tudok.Pedig lehet, hogy jó lenne.
2010. aug. 30. 00:16
 19/37 anonim ***** válasza:
Heyy ember, ne legyel mar ilyen kis nyomi,legyel FIGHTER! Ne hagyd, hogy az elet lenyomjon, harcolj, harcolj, harcolj -es mar van is egy okod, hogy buszke legyel magadra!;)
2010. aug. 30. 00:18
 20/37 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, hány éves vagy?
2010. aug. 30. 00:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!