Mi a szakmátok? Vagy mik akartatok lenni? Minél több választ szeretnék kapni.
Most vagyok a fősuli választás előtt,de fogalmam sincs,h mit kéne kezdenem az életemmel.
Ezért kérlek titeket,hogy írjátok le,hogy mit dolgoztok,szeretitek-e vagy ha nem,akkor mik akartatok lenni?
Előlre is köszönöm.
búvároktató vagyok.
kulturális menedzser a szakmám, régebben rendőr akartam lenni de má öreg voltam a rendőrtisztihez, meg paleontológus akartam lenni, meg régész.
bár ma mondta egy tanítványom,(brit), hogy angliában nincs RTF, bármilyen életkorban lehet jelentkezni a 2éves képzésre, és a 6.héttől már szakmai gyakorlat is van az oktatás mellett.
ha férif lennék és 17-18, az idegenlégióba mennék, nyelvtanulás, tapasztalat, kiképzés, és a pénz miatt. 5év csak a kötelező, és a fizetés 90%-át utána kapják meg.
köszönöm szépen válaszokat:)
a kultúrális menedzser jól hangzik,utána nézek,hogy mi is az pontosan...
a közlekedés mérnökit is ajánlották már,de nem tudom nem érzem annyira magaménak.
Főzni meg sajnos nagyon nem tudok:/
De úgy látom,hogy valószinűleg úgysem az leszek amit most majd esetleg sikerül eldöntenem..
Várnék még válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!