Mi a szakmátok? Szerettek benne dolgozni? Megéri?
Figyelt kérdés
2009. máj. 22. 12:05
1/16 anonim válasza:
én fodrász vagyok.és szerettem ,d e már egyre inkább nem,mert nincs lehetöség benne dolgozni,legalábbis erre.
2/16 anonim válasza:
Én most végzek, mint fodrász! Merre laksz, h nem éri meg ott?? Én nagyon szeretem ezt csinálni!
3/16 anonim válasza:
kertész, de nem abban dolgoztam
4/16 anonim válasza:
vegyész vagyok. nem a legjobban fizető munkahelyen dolgozom, de a régióhoz képest egész rendben van fizetésem. a munkatársaim nagyon jók, és ez majdnem annyit jelent, mintha jól fizető helyen bunkókkal dolgoznék :D. nagyon szeretem a munkám.
5/16 anonim válasza:
varrónő vagyok,szeretem is csinálni,de ezt már nem nagyon éri meg
6/16 anonim válasza:
tolmacs, fordito, nyelvtanar - imadom, megeri
7/16 anonim válasza:
férjem pék, 90-től 220-ig lehet benne keresni, csak végig kell járni a ranglétrát.
egyébként szereti csinálni, most megy mestervizsgára, de elég nehéz meló, kevés pihenő, sok éjszaka.
8/16 anonim válasza:
2. válaszolonak. elsö vagyok.én sármelléken élek,és 10 éve mindennap ezt csináltam eddig.most már kicsit unom,de mikor még kezdö volatm én is imádtam,majd sokmindent megtapasztalsz,és rájössz az e mbrekkel enm egyszerü eggyütt dolgzni,ugy hoyg te vagy a szolgáltató.sok mindnet le kell nyelni,és mosolyogni akkor is ha fáj...
9/16 anonim válasza:
tanuló vagyok egyenlőre. Nem sajnos nem szeretek tanulni, a diákélet se jön be mindig. Elmehetnék már dolgozni, de inkább tanulok még egy ideig, mert ahhoz a szakmához amit csinálni akarok kell az egyetemi végzettség. De szivesebben dolgoznék már.
10/16 anonim válasza:
Gépészmérnök vagyok, imádtam csinálni.
Két hónapja megszünt a munkahelyem. Sejted,hogy vagyok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!