Adnatok tippeket?

Figyelt kérdés

Tehat ugye nemsokara iskolakezdes stb, és egyáltalán nem akarok menni, de nem a tanulás miatt. lényeg, hogy nem annyira jövök ki jól az osztálytársaimmal, ezenkívül nemigen szoktam velük beszélni (...)

szünetekben viszont tehetetlen vagyok, így nem akarom, hogy lássák, hogy egyedül vagyok, meg, hogy gyenge vagyok stb..

tippek mit tegyek? :/

régebben vittem könyvet ezért, és olvastam, de ezért is elitéltek. köszönöm elore az ertelmes valaszokat..

2021. aug. 5. 20:06
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tudsz/tudtál beilleszkedni az osztályban, akkor keresd mások társaságát. Ott van a többi évfolyam vagy osztály a szünetekben egybe vegyülve, csak találnod kell valaki(ke)t - ehhez valakinek pedig kezdeményeznie kell. Elsődlegesen neked, hogy órák között ne csak elvonulj egyedül, vagy a padban ülve maradj, hanem ki kell menni a teremből a nagyobb közösségbe. És miután összebarátkoztok, már a szüneteket együtt lehet tölteni, így egyedül sem leszel, és az osztállyal sem kell foglalkoznod.
2021. aug. 5. 20:28
 2/4 anonim válasza:
72%
A lányok többsége mindig kedves, légy velük jóba. Tudásom szerint ök nem fognak elküldeni, persze vannak kivételek De az egész évfolyam ott van ha nem tudsz az osztályból barátra lelni, akkor még ott van a többi osztály emberei. Akik hátha befogadnak.
2021. aug. 6. 09:54
 3/4 anonim ***** válasza:

fiú vagy lány vagy?

Mást nem tudok tanácsolni minthogy közeledj hozzájuk, próbálj meg nyitni feléjük. Más évfolyamban lévő emberekkel is barátkozz, ha pedig ilyen a szemèlyisèg és próbálj meg változtatni, voltam már így én is, nekem sikerült megváltoznom, neked is menni fog!

Találj közös témát és közeledj

Sok sikert

2021. aug. 7. 00:45
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nagyon aranyosak vagytok! :3 (btw lány vagyokk)
2021. aug. 8. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!