Szerintetek hogy fogyhatok le adnatok tippeket?
Figyelt kérdés
160-centi vagyok es 78-kilo. Szules ota elegge meg hiztam,es sajnos meg ereszkedett elegge a bor a hasamon. Kb 62-kilora szeretnek le fogyni. Jelenleg eletmodot valtottam mivel kisbabam van igy nehezen van idom a mozgasra de igyekszem azert beiktatni leginkabb hasra hizok,mellre es a kezeimrd. Alma alkat vagyok. Egyszer mar sikerult meg anno le fogynom 85-kilorol 62-re remelem most is sikerulni fog. Es amikor anno le fogytam akkor,szepen le is ment a hasamrol a mellemrol a felesleg. Jelenleg igyekszem azt a modszert kovetni amivel regen le fogytam hogy napi 5-6-szor etkezem.a lisztes cukros dolgokat kerulom. Max egy heten egyszer eszek egy nap egy kis edeset. Lany vagyok. Sok zoldset fogyasztok,sok vizet kisebb adagokat eszem peldaul tojast szokta enni fove vagy sulve virslit,csirket. Ja es lany vagyok.2017. jún. 7. 15:52
1/1 anonim válasza:
A gyerrek mellett nyugodtan kicsit fitneszelhetsz otthon is. Vagy a gyerekkel is akár. Vele guggolni fél oldalra sorolhatnám. A lényeg,hogy sokszor egyél kicsit. Ha nem vagy éhes ne egyél még akkor sem ha megkívántad. Felülést nem ajánlok majd csak kesőbb. Viszont igen cukor fehérliszt sorolhatnám felejtős. Vegyél szobabiciklit a kardió reggel és este jó, mellette tudsz a gyerekre figyelni vagy ha alszik nem hangos. Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!