Túlsúlyos lányok akiknek nincs bajuk a plusz kilókkal?
Fontos az önbizalom,bár a kövér nőkét gyakran megtépázzák.
Volt egy 192 kg-os kedvesem,akinek hónapokig kellett könyörögni,hogy vegyünk neki fürdőruhát,s menjünk el strandolni.Nagy nehezen rászánta magát,s a strandon egész jól elengedte magát,annak ellenére,hogy elég feltűnően megbámultak minket. Igaz én 110 kg-mal könnyebb voltam nála.
Igen, én is nagyon csodálkozom, hogy néhány nagyon kövér ember mennyire magabiztos.
Az én ismerősöm minden évben új fürdőruhát vásárol magának, mert az előző évi már kicsi rá.
Ő nem csinál belőle problémát, ugyanis ezt természetesnek veszi.
Egyébként a 110 kiló súlykülönbség nem okozott problémát?
Az egyik rokonom hasonló személyiséggel rendelkezik.
Ő is elég kövér, ami látszik is rajta.
A múltkor már annyira sokat hízott, hogy majdnem szétszakadt rajta a nadrág, ennek ellenére nem fogyókúrázik, hanem még ducibbá válik.
Amikor vásárolni megy, akkor sem esik kétségbe, mert a több XL-es ruhákba még éppen belefér.
Több dologban segítenem kellett neki,de nagyon jól megvoltunk.
Szerettük egymást,így nem volt belőle gond.
Nekem az egyik férfi ismerősöm ugyanez a kategória.
Évek óta hízik, az utóbbi időben egyre gyorsabb ütemben.
A ruhái már egyáltalán nem mennek fel a testére, ezért újakat vesz, amiket pár hónap után nem hord, hiszen szorosak, viszont soha nem szégyellte az alkatát.
Éjszaka is eszik-iszik, ha úgy tartja kedve még kétszer is vacsorázik, ehhez még jár két desszert is.
Megkérdezhetem, hogy a férfi ismerősöd mennyi kiló?
A magassága eléri a 180 centimétert?
Úgy tudom, hogy 150 kiló körül lehet, amihez 190-200 centiméter magas.
Az utóbbi időben, ahogy mondtam is, nagyon meghízott.
Igen, tényleg?
Már jó néhány éve él párkapcsolatban, úgyhogy sajnos nem valószínű, hogy ő az ideális pár számodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!