Tökön rúgásnak valamennyire azért ellen lehet állni?
1-es: hogy lett nemzőképtelen?
Ha bármelyik here termel spermiumot, az már elég. És kicsi az esély egyszerre mindkettőt úgy megrúgni, hogy el kelljen távolítani.
Eredeti kérdező: van, amikor pár másodperc mulva jön a fájdalom, van amikor azonnal. Ha azonnal, akkor reflexesen összegörnyedsz.
Kedves #2,
miért nem hiszed el azt, amit írtam? Megkérdezném ismét tőle, de pár éve elhunyt. Egy irodában dolgoztunk. Köszönöm, ha megértesz.
Én már láttam olyat, hogy két srác verekedett, az egyik izomból tökön rúgta a másikat, de a küzdelem hevében kb fél percig nem érzett semmit, de aztán összeesett.
Egy másik esetben meg egy srác azt mesélte, hogy ha be van kábulva, akkor bárhogy rúghatják tökön, nem érzi.
#6-os, sack tapping, keress rá, első cikk:
amúgy súlyos testi sértés, letöltltendőt is lehet kapni érte, főleg ha maranadó testi fogyatékot okoz.
9-es, ebben annyi van, hogy ha nagyon megsérül az egyik here akkor amputálni kell.
De ettől még nem lesz nemzésképtelen, mivel a másik here (kettő van) ellátja a funkcióját.
Annak meg kb. nulla az esélye, hogy egy tökönrugástól mindkét heres annyira súlyosan megsérüljön, hogy amputálni kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!