Mi a kedvenc, számod(számaid)az alábbi k-pop bandáktól? 👇
🖤BLΛCKPIИK💗
💜𝗕𝗧𝗦⟭⟬💜
💕𝐓𝐖𝐈𝐂𝐄🍭
𝕀𝕋ℤ𝕐✨있지
💙Straykids💙
Ahogy te is… latszik abszolut nem értettél meg semmit sem 😂😅 őszintén meg mutattad az értelmi szintedet most ezzel…
Igen nagyon meglátszik nem vagy toxikus fan… ha valaki rosszat mert mondani sőt negativat vagy kritikát akkor már megy a mocskolodas! Megmutatta az előző kommentjeidnél nem csak ennél a kérdésnél! 😓😓😓
Igen? Egyébként honnan tudod, hogy melyik kérdéshez mit írok egy névtelen oldalon? Ne keverj össze másokkal. A másik, meg ezek szerint nem tudod, hogy mit jelent az hogy toxikus. Na mindegy, nem lényeg. Nem én kezdtem, azzal a kommentet, hogy "nem hallgatok ilyen szart". Már ne is haragudj, de ha fanok közt van toxikus, akkor antifanok közt is van, pontosan az olyanok mint te.
Az mg, hogy nem tudsz kultúráltan megfogalmazni egy kommentet, azt ne más nyakába varrd légyszíves. Egy ilyen komment nem csak a toxikus hanem a normális fanokat is felbosszantja. Ha pedig már mutogatunkegymásra, hogy ki kicsida, és melyik kérdésekre válaszolt, akkor pedug szerintem te pont az vagy aki szinte sosem képes egy kultúrált kommentet megfogalmazni, még akkor sem ha esetleg van abban igazaság amit leír. Kicsit javítsál már a stíluspodon mert ezért az utcán úgy vágnak szájon, h úgy kell összekaparni. Itt is kultúráltan kéne megnyilvánulni. A véleményedet bármikor kifejtheted, senki nem fog érte leszólni. Sokkal inkább az háborítja fel az embereket amilyen stílusban megfogalmazod.
Bts - Your eyes tell, The truth untold, Save me, Film out, We are bulletproof: the eternal (+ Jin Moon ha ez is számít, imádom)
Skz - Question, Geuggwageugg, Slump, Levanter, Phobia, Hellevator, Easy, Chronosaurus, YAYAYA, Insomnia (+ Maknae on Top Innietől <3)
Lánybandákat nem követek, a bp-től hallottam a Stay-t ami tetszett
Blackpink: Kill this Love, Lovesick Girls, Hope Not
BTS: MIC Drop, IDOL, Butter
Twice: I Can’t stop me, Alcohol Free
ITZY: Not Shy, Wannabe, SHOOT!
Stray Kids: God’s Menu, Back Door
Blackpink: Love to hate me
BTS: nagy fan vagyok, összes zene
Twice: alcohol-free
Itzy- nem hallgatom őket
Stray kids: red lights, back door, ex
Black Pink-How you like that
Bts-Idol
Twice-Cry for me
Itzy-Sorry not sorry
Stray Kids-God's Menu
#19 Ne haragudj,hogy bele szólok a beszélgetésetekbe.De neked mi a problémád?Mert gondolom nem az,hogy az egyik Koreai idol megcsalt és elhagyott téged és most már koncertekre kell menned,mert élõben nem kapsz nõt.Ne itt vezesd le a dühödet és ne baszd fel mások idegeit a hülyeségeidel,fõleg ne névtelenūl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!