Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a kedvenc, számod(számaid)a...

Mi a kedvenc, számod(számaid)az alábbi k-pop bandáktól? 👇

Figyelt kérdés

🖤BLΛCKPIИK💗

💜𝗕𝗧𝗦⟭⟬💜

💕𝐓𝐖𝐈𝐂𝐄🍭

𝕀𝕋ℤ𝕐✨있지

💙Straykids💙

2021. júl. 29. 11:29
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
9%

Ahogy te is… latszik abszolut nem értettél meg semmit sem 😂😅 őszintén meg mutattad az értelmi szintedet most ezzel…

Igen nagyon meglátszik nem vagy toxikus fan… ha valaki rosszat mert mondani sőt negativat vagy kritikát akkor már megy a mocskolodas! Megmutatta az előző kommentjeidnél nem csak ennél a kérdésnél! 😓😓😓

2021. aug. 2. 01:07
 22/45 anonim ***** válasza:
84%

Igen? Egyébként honnan tudod, hogy melyik kérdéshez mit írok egy névtelen oldalon? Ne keverj össze másokkal. A másik, meg ezek szerint nem tudod, hogy mit jelent az hogy toxikus. Na mindegy, nem lényeg. Nem én kezdtem, azzal a kommentet, hogy "nem hallgatok ilyen szart". Már ne is haragudj, de ha fanok közt van toxikus, akkor antifanok közt is van, pontosan az olyanok mint te.

Az mg, hogy nem tudsz kultúráltan megfogalmazni egy kommentet, azt ne más nyakába varrd légyszíves. Egy ilyen komment nem csak a toxikus hanem a normális fanokat is felbosszantja. Ha pedig már mutogatunkegymásra, hogy ki kicsida, és melyik kérdésekre válaszolt, akkor pedug szerintem te pont az vagy aki szinte sosem képes egy kultúrált kommentet megfogalmazni, még akkor sem ha esetleg van abban igazaság amit leír. Kicsit javítsál már a stíluspodon mert ezért az utcán úgy vágnak szájon, h úgy kell összekaparni. Itt is kultúráltan kéne megnyilvánulni. A véleményedet bármikor kifejtheted, senki nem fog érte leszólni. Sokkal inkább az háborítja fel az embereket amilyen stílusban megfogalmazod.

2021. aug. 2. 01:32
 23/45 A kérdező kommentje:
Ne már privi be veszekedjetek pls az összes kérdésemből egy nagy veszekedés lett. Én csak arra voltam kiváncsi kinek mi a kedvenc száma
2021. aug. 2. 09:06
 24/45 anonim válasza:
95%
Ehhez mennyire kell fogyatéknak lenni, hogy ne találd meg a "privát üzenet" gombot? A lőtéri kutya sem kíváncsi az újságcikk hosszúságú cringe veszekedésetekre
2021. aug. 2. 11:43
 25/45 anonim ***** válasza:
100%

Bts - Your eyes tell, The truth untold, Save me, Film out, We are bulletproof: the eternal (+ Jin Moon ha ez is számít, imádom)

Skz - Question, Geuggwageugg, Slump, Levanter, Phobia, Hellevator, Easy, Chronosaurus, YAYAYA, Insomnia (+ Maknae on Top Innietől <3)

Lánybandákat nem követek, a bp-től hallottam a Stay-t ami tetszett

2021. aug. 2. 16:03
 26/45 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj az ilyen sunyikkal, hogy nem váltanak privi üzenetet.
2021. aug. 2. 22:01
 27/45 anonim ***** válasza:
100%
Egyébjént elnézést kérek, hogy eltértem a témától és veszekedni kezdtem ezzel a nem is tudom mivel, csak nehéz megállni, hogy valaki mindig idejön leugatni a kpop kérdéseket. Egyébként 5-ös voltam. Bocsi mégyeszer.
2021. aug. 2. 22:02
 28/45 anonim válasza:
100%

Blackpink: Kill this Love, Lovesick Girls, Hope Not

BTS: MIC Drop, IDOL, Butter

Twice: I Can’t stop me, Alcohol Free

ITZY: Not Shy, Wannabe, SHOOT!

Stray Kids: God’s Menu, Back Door

2021. aug. 3. 14:16
 29/45 anonim válasza:
100%

Blackpink: Love to hate me

BTS: nagy fan vagyok, összes zene

Twice: alcohol-free

Itzy- nem hallgatom őket

Stray kids: red lights, back door, ex

2021. okt. 2. 22:16
 30/45 anonim válasza:
100%

Black Pink-How you like that

Bts-Idol

Twice-Cry for me

Itzy-Sorry not sorry

Stray Kids-God's Menu

#19 Ne haragudj,hogy bele szólok a beszélgetésetekbe.De neked mi a problémád?Mert gondolom nem az,hogy az egyik Koreai idol megcsalt és elhagyott téged és most már koncertekre kell menned,mert élõben nem kapsz nõt.Ne itt vezesd le a dühödet és ne baszd fel mások idegeit a hülyeségeidel,fõleg ne névtelenūl.

2021. okt. 27. 18:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!