Mi a kedvenc, számod(számaid)az alábbi k-pop bandáktól? 👇
🖤BLΛCKPIИK💗
💜𝗕𝗧𝗦⟭⟬💜
💕𝐓𝐖𝐈𝐂𝐄🍭
𝕀𝕋ℤ𝕐✨있지
💙Straykids💙
Hát a Blackpinket nem igazán követem, de talán Don't know what to do.
Bts: War of hormone
Twice: What is love
Itzy: Wannabe
Stray Kids: Levanter
Blackpink: Really, Playing with fire
Bts: Fire
Twice: I can’t stop me, What is love
Itzy: Dalla dalla, Sorry not sorry
Stray Kids: Double Knot
Blackpink: Stay, Love to hate me
BTS: Run, Filter (ha ez beleszámít)
Twice: What is love, I can't stop me
Itzy: Wannabe
Stray Kids: Fam, Slump, Grow up, Any (de tőlük rengeteg van)
#1 az ilyenek elfogyhatnánek már. Minek válaszolsz a kérdésre, ha csak negatívakat tudsz hozzáfűzni? Nem az volt a kérdés alapból, hogy "hallgatsz-e valamit tőlük,", vagy "szereted-e a kpop-ot?", hanem hogy az alábbi bandák számai közül melyik a kedvenced. értelmezd már a kérdést LÉGYSZÍVES.
A kérdésre válaszolva, mivel Once és Midzy vagyok, ezért nagyon nagyon választanom főleg a Twice és a Z ITZY számai közül, de megprónálom :)
Blackpink - DDU-DU DDU-DU
BTS - Fire
Twice - I Can't Stop Me
ITZY - Wannabe
Stray Kids - Miroh
szándékosan csak egy egyet írtam mindegyikhez, de nagyon nagyon nehéz választani
A blackpinkre és a bts-re nem válaszolnék, mert azt napestig tudnám sorolni XDDD
Twice - I can't stop me
Itzy - mafia in the morning, wannabe
Stray kids - back door❤
Blackpink: Pretty savage, Kill this love
Itzy: Icy
Stray kids: My pace
Bts: nagyon nehéz csak egyet írni, így is alig tudok választani a számaik közül hogy melyiket szeretek jobban, de akkor itt egy pár amikért nagyon odavagyok: We are bulletproof pt.1, Spine breaker, Ma city, Dope, Baepsae, Mic drop, Friends
Twice-ot pedig nem hallgatok, de talán az I can't stop me-ra tudnám mondani, hogy egész jó
Blackpink: Lovesick Girls
Bts: nem nagyon hallgatok, talán az On
Twice: I can't stop me (Látom nem vagyok vele egyedül :D)
Itzy: Wannabe 😍
Stray kids: szintén nem szoktam hallgatni, talán majd később :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!