Mi a kedvenc, számod(számaid)az alábbi k-pop bandáktól? 👇
🖤BLΛCKPIИK💗
💜𝗕𝗧𝗦⟭⟬💜
💕𝐓𝐖𝐈𝐂𝐄🍭
𝕀𝕋ℤ𝕐✨있지
💙Straykids💙
Blackpink: Boombayah
BTS: Run
Twice: Cheer up
Itzy-t ismerem meg bírom a tagokat, viszont nem tetszik annyira a zenéjük
Stray kids-t pedig nem ismerem
Blackpink:Kick It
BTS:Black Swan
Twice:Cry For Me
ITZY:Sorry Not Sorry, SHOOT
Stray Kids:B Me
Blackpink: Stay, Kick It, Love To Hate Me
BTS: Igazából annyira nem hallgatom őket, frissebb számaik közül talán a Life Goes On tetszett legjobban.
Twice: Cry For Me, Conversation, Hell In Heaven (És még a japán számaikból a Perfect World és a Better)
Itzy: Shoot, Surf, Wannabe, Icy
Stray Kids: Miroh, The Tortoise and the Hare, God’s Menu, Side Effects
Blackpink: Crazy Over You
Bts: mindegyik zenéjükez nagyon szeretem, nem nagyon tudok kedvencet választani, de jelenleg amit sokat hallgatok az a Converse High
Twice: Cry For Me, vagy az egész Eyes Wide Open album
Itzy: Shoot
Stray Kids: semelyik, nem szeretem őket
#16 Azért, mert te hiányos ismeretek alapján azt mondod, hogy nemigen vannak jó zenéik, az nem azt jelenti, hogy ez igaz is. De persze vannak tucat bandák, és slágerszagú, szakmailag nulla számok, ahogy minden más műfajban is. Ettől a kpop nem kevesebb és rosszabb mint bármelyik másik zenei műfaj. De a legfontosabb, hogy illik tiszteletben tartani mások ízlését. Szerintem ha neked nem tetszik a műfaj, akkor csak simán ne foglalkozz vele. A kpop fanok sem mennek oda mondjuk a metálszekció alá ugatni. Ennyi. De valahogy a kpop kérdésekhez mindig odakeveredik valaki, aki leugatja a műfajt és gyűlölködik, amiből meglepődik, hogy konfliktus keletkezik. Amit nem szeretsz azzal ne foglalkozz. Én sem ugatok egyéb zenei műfajokra, amik esetleg még annyi értéket sem közvetítenek mint a kpop, hanem csak simán elfogadom, hogy valakinek az tetszik. Tegyél te is így légyszíves, elkerülve ezzel minden további nézetletérést. Egyébként meg a kpop, főleg manapság egy olyan tág zenei stílust jelent, hogy szerintem aki kijelenti, hogy nem jó vagy esetleg még durvább jelzőkkel illeti, az vagy egy totális idióta, esetleg nagyon nagyon tájékozatlan a témában és két szám meghallgatása után ítélkezik.
Hozzáteszem, hogy nem egy embert ismertem aki korábban kifejezetten gyűlülte a műfajt és mikor mutattam nekik pár számot, meglepődve kérdezték "ez is kpop?". Szóval ha kérhetem 1-2 szám vagy banda ismeretében ne ítélj el egy egész zenei műfajt. Ez olyan mintha az egész amcsi pop-ot leszólná az ember, ahol szintén vannak gyengébbek és jók is. Hülyeség ilyen kijelentéseket tenni, mert szerintem minden műfajban vannak jobbak és gyengébbek. A többi csak ízlés dolga, hogy ki mit hallgat.
Blackpink - Pretty Savage
Twice - I can't stop me
Itzy - In the morning
BTS és Stray kids nem tetszik annyira, ezért őket kihagytam.
Tiszteletről ne beszélj miközben. Te is dühöngész és mocskosak beszélsz
És nem a kpop ról volt szó hanem a fel sorolt bandákról!
Mert a twice blackpink straykids de még a bts is nagyon de nagyon teljesített az elmúlt években!!!
Az itzy hát… nem!! ők is rém gyengén!
Ha jól emlékszem a szraykids-nek volt egy anime száma is és csak megjegyzem elég sok koreai kapott már (nem kpop hanem koreaiak akik Koreában élnek de nem az a mai idol használatú érted) anime zenét 1-2-őt szerintem te is hallottál na de a lényeg a straykids olyan gyengén teljesített! Fanok oke nagyba magasztalják de az anime közösség akik konkrétan azt sem tudták hogy mi az a kpop azok rá mondták és nem is fikaztak hogy nagyon gyenge lett ez most!
Meg asszem az egyik koreai manga is kapott anime adaptaciot és ott is valamelyik kpop banda volt (de ez nem 100%)
Az hogy nem ihatsz egyéb zenei műfajokra csak azt jelenti hogy nem is ismersz mást!
Ha te csak annyit értesz meg hogy le ugatom a műfajt akkor elég szomorú hogy ennyire nem jut el az agyadig 😵😵😵😓
De tisztázzunk!!!
Az én problémám!
- Az ilyen toxikus fanok! Nagyon undoritó fanokkal találkoztam eddig ! Szó szerint rossz emberek voltak! Nem mint fan hanem mint ember!
Konkrétan a bts fanok szolják ki mindig a bp fanokat hogy azok mennyire toxikok! Rá 2 hétre meg jött a hír egy indiai interjút lányt zaklattak több ezren-tízezren csak mert lényegében a semmi miatt! Csak mert beszélt a fiúkkal mert ez volt a munkája!!! Fel tudod fogni ez mennyire undorító!!!
- A kpop cégek! Akik ki zsigerelik az idolokat a normális idolokat amíg azok elvesztik önmagukat, lelkileg és fizikailag is betegek lesznek, embertelen megalázás! Ha van is egy bandának potenciája tehetsége azt előbb utóbb elrontják tucat s-zarrá teszik eldeformálják!
- 1-2 banda sikeresen átnevelődött ugyan olyan undorító magatartást folytat mint a cége! Visszatérve a bts-re! Erre a bts nem csinalt semmit sem nem szólalt fel! Pedig megy a nagy kultúra harc hogy a zaklatás mennyire rossz meg hogy mennyire harcolnak a fiúk ellene miközben az orruk elott történik a saját fan bázisuk által erre fülűket farkukat behúzzák szemüket elfedik szájukat befogják! Tod van az a 3 majom szobor akik befogják a fuluket szájukat meg szemüket ! Remek példa erre!!! A srácok képviselnek valamit amihez abszolut nem tartják magukat! Gratulálok nekik nagyot csalódtam bennük!
Bp? Na ők olyan mértékben eladták magukat ami akkora szégyent tesz az egész kpop-ra és a koreai emberekre! Kínában sztriptíz lányoknak hívják őket!!! Nem nem az irigy lányok hanem mindenki fiúk lányok mert konkrétan azt művelnek a színpadon! (Még úgy jisoo a kivétel nem tudom vele mi van de mintha nem is abban a csapatban lenne!!!)
Twice? Lehet valakinek bejön az amikor elmegy egy koncertre vagy fellépésre hogy zenét hallgasson de csak azt kapja hogy erre ki kell most vernie… nem tudom én azért megyek el egy fellépésre hogy hallják a zenét nem pedig hogy kiverjem… akkor inkább otthon maradok azt xxx + nivea krém… 😂😅 vicces amugy igy kimondva de inkabb csak szomorú…
Szomorú hogy a női bandák csak erre jók 3-4 év múlva már nem meghallgatni kell őket hanem ki kell verni rájuk ez nem csak a twice-ra igaz… ugyan úgy bp, apink, itzy, red velvet, cosmic girls, gfriend volt az egyik legnagyobb csalódás miközben végig azt szajkozták ők abban hisznek hogy nem fognak szexi koncertet csinálni mert az azt jelentené hogy elfáradtak mint előadók… a lányok is azt szajkozták hogy ők mások hát ja nagyon meglátszott konkrétan több dolgot felfedtek mint a bp… és akkor ott még volt 2 jó énekes is és a tancuk is a legelismertebb volt az egész kpop közösségben! Az is a végénél csak láb szét tárás volt… 😅 sajnos ennél szánalmasabb véget sosem tudtam volna el képzelni mint ami náluk megtörtént… habár közben 1-2x megemlítették hogy a bighit ceo győzte meg őket meg hogy ők jobban szeretik az ártatlan koncepciót meg hogy zavarban vannak… és ekkor ez megint visszavezethető hogy a cégek mennyire el torzítják az idolokat
Mamaoo-val nem volt gondom legyenek szexik annak indult a csapat nem pedig egy total másnak! Nem ezzel van a bajom hanem amikor valami normalisan indul el és a végére nem zenét kapunk hanem fotó albumokat meg videokat amikre ki kell verni mert a cégek pontosan tudják ezt
- ahogy láthatod a bts bp magyon lecsúszott egyre rosszabb zenéket adnak ki Amerikának akarnak megfelelni csak ott nem a cuki selyem fiúk a markánsak akikről egy rossz szó nincs hanem a drogos lövöldözős balhezos fene gyerekek meg ordogfattyak esetleg az emberileg elrettentő példák a markánsak…
A pussy licking akarom mondani az ice cream szám volt a bp(és a cége) 9. Köre anetorája! (Ha magas akkor dante pokla; a 9. Kör a pokol legmélye az anetora pedig az az a hely ahova azok kerülnek akik a saját fajtájukat a saját nemzetüket árulják el jelen esetben itt Koreát a kpop-ot az egész szubkulturat! A bp menő csajokként kezdtek azt az ice cream-ben meg orális nyalasrol vinnyognak az egyik legnagyobb media prostival gomezzel… a bts is kezd nagyon erre az útra menni…)
A lényeg hogy nem a kpop-al van a bajom hanem ami jelenleg zajlik mert nagyon nem okes amik történtek nem akarok omeneket hangoztatni de valahogy érzem nagyon megfogják utalni az emberek a kpop-ot
Nem 1-2 szám után csak záró mondókában… végig hallgattam a bp a bts meg meg sok masik banda összes dalát… nézd meg a régebbi színvonalat amit akkor képviseltek és a mostanit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!