Robetko kérdése:
Mi a különbség a heroin és a kokain közt?
Figyelt kérdés
2021. júl. 23. 21:10
1/4 anonim válasza:
A hernyó lenyugtat, a kokó felpörget.
3/4 anonim válasza:
1. válaszoló jól leírta, a 2. válaszolóval nem értek egyet mert a heroin is lehet fehér sőt az fekete is a kokain meg fehér azt más színben még nem láttam. Heroin az ópium származék es a mák növényből állítják elő de először a morfint kapják meg és abból állítják azt elő a diacetil-morfint azaz a heroint. A heroin az nyugtat és fájdalmat csillapít. A kokaint a kokacserjéből állítják elő az meg ugye feldob, felpörget meg hatalomérzetet ad hogy bármire képes vagy meg te vagy a nagy király és téged mindenki tiszteljen. Nem próbáltam őket csak megpróbáltam leíri mindkettőt tájékozottság útján!
4/4 anonim válasza:
Heroin: Depresszáns ópiumszármazék. Lelassítja a központi idegrendszerben az idegek közti kommunikációt. Magyarul lelassít
Kokain: Kokacserje leveléből nyert stimuláns. Hatására az agy végtelen mennyiségő dopamint és adrenalint kezd el termelni. Felszabadult, magabiztos leszel tőle, eufóriát okoz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!