Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Találós kérdés: vajon melyik...

Találós kérdés: vajon melyik az az okos youtuber aki Velencében 3,5 órát várt egy olyan tesztre amit egyébként otthon is megcsinálhatott volna 24 órán belül? És Erdöl videòt is csinált. 😄😅

Figyelt kérdés

2021. júl. 22. 11:04
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
* mint mondtam: erröl. 😄
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Amelyik nagyzolni akart vele hogy olaszorszagba nyaralt
 3/13 anonim ***** válasza:
16%
Dagadt Peti?
2021. júl. 22. 11:26
 4/13 anonim ***** válasza:
54%
3# Te kire gondolsz, Radics Petire?
2021. júl. 22. 12:50
 5/13 anonim ***** válasza:
16%

4

Jah az a bypetis mangalica. Nem tom hogyhívják csak láttam itt ott linkelgetve a videóit. Totál szefós a tag.

2021. júl. 22. 19:33
 6/13 anonim ***** válasza:
56%
5# Mi az a szefós?
2021. júl. 22. 20:08
 7/13 anonim válasza:
100%
Szerintem H.Z. az, aki Bécsben lakik ;) én írtam neki, hogy ha ennyi esze van, akkor meg is érdemli, hogy több mint 3 órát várjon a tesztre. Mivel Ausztriában lakik, teszt nélkül is visszajöhetett volna, csak 24 órán belül pótolni kell és itt legalább foglalhatsz időpontot és nem kell órákat várni. Ez nem tetszett neki és töröltette a kérdést. Most a legutóbbi videóban, ahogy Degas nevét Dééégásznak ejti, ott teljesen kiégtem. Csak úgy árad belőle a műveltség, a kifinomultság, a luxus...aki ismeri ezt az embert, tudja, hogy mire gondolok...
2021. júl. 25. 23:34
 8/13 anonim ***** válasza:
56%

Hát ezen az "Égáz-Dégázon" én is kiégtem 🤣🤣 olyan jót nevettem rajta 😂 tökre feldobta a napom. De legalább utána nézne hogy kik is ezek a festők, vagy hogy kell kiejteni a nevüket...

A másik kedvencem, hogy a vasútállomásos meg kitudja milyen mocskot összeszedett cipőit úgy szereti lóbálni a tiszta ágynemű felett.. fúj.. kiráz tőle a hideg, ha meglátom, hogy az ágyban mutogatja az utcai cipőit.

2021. júl. 26. 15:40
 9/13 anonim válasza:
55%
A Ringstrasse királynője...aki Ch@nel csillámport pukizik és saját eladója van...
2021. aug. 7. 21:11
 10/13 anonim ***** válasza:
Hiteltelen egy olyan youtuber videója a tudatos vásárlásról, aki többszázezreket/milliókat költ kis szütyőkre.. mikor unják már meg a nézői ezt a felszíenességet??
2021. aug. 8. 23:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!