Külföldi cég pénzt akar behajtani tőlem jogtalanúl.Mit tegyek ellene? Mi a teendő?
Figyelt kérdés
Ki akartam próbálni egy randi oldalt.Fizetni akartam a legkissebb összegben,hogy minden szolgáltatást lássak.A lényeg,hogy az ő rendszerük nem fogadta el a kártyámat,mert "a kártyán szereplő név nem létezik" üzenetet kaptam többszöri próbálkozás után is.Az adataimat rögzítették,ezért zaklatnak,hogy fizesek nekik 42 eurót /eljárási költség stb.../.Törölni se tudtam a profilomat,mert bejelentkezés után egyből a fizetési oldal jelenik meg,és semmi mást nem lehet csinálni.De a fizetési oldaluk nálam nem működik,és ezt többszőr megírtam nekik.De akkor is fizessek.Miért fizessek olyan szolgáltatásért amit nem tudok használni?Mostmár fenyegetnek,mert azt írták,ha nem fizetek 01.30-ig,akkor eljárást indítanak ellenem.Kihez fordúljak,hova mennyek esetleg tanácsadásért Szegeden? Rendörség foglakozik ilyen ügyekkel,vagy ügyvédet kell keresnem? Szerintem amit ez a külföldi cég csinál,az becsületsértés,rágalmazás.ma 19:17
1/4 anonim válasza:
Látatlanba nehéz válaszolni, de az egész tök átverés szagú.
Azóta nem történt terhelés a számládra? mert lehet annak az adatait is lelopták.
2/4 anonim válasza:
"amit ez a külföldi cég csinál,az becsületsértés,rágalmazás."
Köszönőviszonyban sincs vele...
3/4 anonim válasza:
1. Tanulj meg nagyarul írni, mert borzalmas, amit csinálsz.
2. Keress meg egy ügyvédet, aki kideríti, mit csináltál és mit kell fizetned vagy nem fizetned.
3. Ha fogalmad sincs a magyar szavak jelentéséről (becsületsértés, rágalmazás), akkor nem használd azokat, főleg ne rosszul
4/4 anonim válasza:
Első dolog minden regisztrációnál, hogy elolvasod a felhasználási feltételeket (ÁSZF). Abban van leírva hogy mivel jár a használat és milyen kötelezettségeket vállalsz. Ha te vakon bepipáltad és el sem olvastad hogy fizetned kell majd a használatért, nem hivatkozhatsz arra hogy nem tudtál róla. Te magad hagytad jóvá, hogy elfogadtad és betartod a feltételeket. Így közel sem biztos, hogy téged zaklatnak és te áldozat vagy, ez nem rendőrségi ügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!