Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Találtam egy irattartót, hogy...

Találtam egy irattartót, hogy tudom vissza adni a gazdájának?

Figyelt kérdés
Találtam egy irattartót a Mammutba,benne van a személyi is.Rá keresetem myvipen,iwiwen,facebookon,de nem találtam.Figyeltem azt is hogy mikor született.Rajta van az anyja neve is,de őt se nagyon találom,illetve van egy-kettő aki lehetséges.Mit tudok csinálni? Ha a rendőrségre beviszem,azok megkeresik,vagy nem is foglalkoznak ilyenekkel? Segítsetek,köszi! :)
2010. aug. 27. 21:55
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
egyértelműen rendőrságre vidd be
2010. aug. 27. 22:02
 2/4 anonim ***** válasza:
84%
*rendőrségre
2010. aug. 27. 22:02
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
ha van rajta lakcím már pedig kell hogy legyen rajta...írj oda egy levelet hogy megtaláltad az iratait xy illetőnek és add meg a telefonszámodat hogy ezen a számon tud jelentkezni az illető ha ott lakik... más nem elküldöd levélbe az iratokat bár valamivel igazolnia kell hogy övé az irat... vagy rendőrség
2010. aug. 27. 23:34
 4/4 A kérdező kommentje:
Se lakcímkártya,se semmi ilyen.Egy fiatal srácé.Olyan neve van,amiből több százezer van..mint a Kovács,vagy a Szabó név :S Bevisszük a rendőrségre,hátha! :) Köszi!
2010. szept. 19. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!