Ha találnál egy 100 ezer fölötti értékű tárgyat, felkeresnéd és visszaadnád a gazdájának?
Figyelt kérdés
2011. aug. 5. 00:15
1/7 anonim válasza:
Igen. Adtam már vissza iphone-t, hülyegyerek elhagyta futás közben és észre sem vette, úgy nyargaltam utána, hogy vissza tudjam adni =D
2/7 anonim válasza:
Bár, most nagy szükségem volna pénzre, mégis visszaadnám a tulajának a talált holmit.
3/7 anonim válasza:
Ha van valami nyoma, kié lehet, akkor igen. Ha nincs, akkor bevinném a legközelebbi rendőrségre.
4/7 anonim válasza:
hát ha tudod kié, vagy kitudod deriteni (pl telefon, laptop) persze hogy add vissza. ha nem tudnám kié, mondjuk a rendőrségre nem vinném, még a végén ők tartanák meg :D
5/7 anonim válasza:
10000 ft alattit vissza adnám afölött megtartom :D
6/7 anonim válasza:
Nem én, ő baja ha elhagyta, vigyázni kellene az értékes holmikra. Én megtartanám, vagy ha nem kell eladnám.
7/7 anonim válasza:
Ha ki tudom deríteni, hogy kié, akkor visszaadom, de rendőrségre nem vinném be sehogyse, úgyse találnák meg ők se a gazdáját :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!