Gáz ha úgy halok meg ,hogy soha nem láttam vagy nem jártam a világ legnagyobb részén csak magyarországon?
9/
Az a baj már nem tudom mire érzek belső késztetést a depressziótól mindenre olyan dolgokra amik sosem érdekeltek annyira vagy egyáltalán.Össze vagyok zavarodva.
12/
Direkt nem írtam nagybetűvel
14/
Köszi a véleményed de nem érdekel,úgy írok le ahogy akarok dolgokat az analfabétizmus meg nem itt kezdődik.
16/
Na ez viszont irigylésre méltó és komolyan írom.Lehet bennem a depresszió dolgozik mert most mindenről elmélkedek és mindenről úgy érzem hogy lemaradok és ha lemaradok milyen boldogtalan leszek.Olyanról is elgondolkodtam már,hogy milyen igazságtalan,hogy az emberek leszületnek ide a földre és sokan töredékét sem látják vagy tapasztalják a világnak.De ugye ha mindenki tehetné akkor aztán felfordulás lenne a világban... Meg mi lesz ha én sem járok sehol olyankor fura kínzó érzések vannak bennem.
18/
Én szinte mindenben ezt érzem,hogy lemaradok.Egy ismerősöm mondta ha lemaradsz majd a halálos ágyadon bánni fogod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!