Jó napot! Nyíregyházán a Jósa András kórházban lehetséges e hogy édesanyám bent legyen velem a szülőszobán? Ha nem az sem gond csak szeretném ha mellettem lenne, mert mindig mindenben mellettem van.
Figyelt kérdés
2021. júl. 10. 11:41
1/3 anonim válasza:
És miért nem a szülészetet hívod fel?
Ők biztosan meg tudják mondani.
2/3 anonim válasza:
Ó, jaj. A gyertya nem csöpögött a kezére?
Mindig melletted van, és ez az oko, hogy logikusan gondolkodni sem tudsz?
A gyakori arra való, higy kérdezz.
De annak kicsi az esélye, hogy a kérdezett osztályon dolgozó, vagy valaki más, aki ott szűlt, itt megtalálja a kérdést, és helyes választ tud adni.
Hívjuk fel mi a kórházat?
3/3 anonim válasza:
Írd meg kérlek privátban a nevedet, TAJ számodat, lakcímedet, az orvosod és édesanyád nevét, és hogy mikorra vagy kiírva. Én felhívom a kórházat és megkérdezem tőlük.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!