Szerintetek nagyon gáz, hogy aki tudja szégyen nélkül kihasználja a jóindulatomat?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok. Szeretek sminkelni pár órára is jártam, a munka helyemen volt 1 nő aki megkért párszor, hogy sminkeljem ki a lányát meg őt ez már nagyon sokszor előfordult (lagziba, szülinapra, ballagásra, fotózásra) oké hogy jóban vagyunk és amúgyis kedvezményesen sminkelném de őked eddig mindíg INGYEN sminkeltem sose kérdezte meg hogy mennyi lesz és még egy csokit sem kaptam tőle sosem.. ami már kezd zavarni, mivel én is pénzért veszem a termékeket amik igen drágák :( + az is előfordul, hogy a munkahelyemen a szabadnapomon néha bekell menjek mert ha valakinek van dolga mindíg engem hív és azért sem kapok soha sem semmit.. pedig szerintem már meg érdemelném.. ( ha esetleg látsz helyesírási hibát bocsi)2021. jún. 27. 20:08
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsokat! Megfogadom őket!
2021. jún. 30. 11:20
12/12 anonim válasza:
1. Mondd nekik h nem sminkelsz már többet senkit mert nem akarsz most rendelni anyagot tízezrekért és munkatársaktól amúgy se akarsz pénzt kérni, és annyian sminkeltettek hogy kifogytak egyes lényeges darabok. Úgyhogy inkább senkinek nem csinálod meg mert akkor nincs belőle sértődés.
2. Ha dolgozni mész be a munkahelyedre azért jár a túlóra pénzben vagy szabadidődben. A munkaerődet eladod és ezért fizetést kapsz. Krisztus sírját se őrizték ingyen. Legközelebb mondd meg a főnöknek hogy x órával hamarabb lelépnél a túlóráid terhére. Ha értetlenkedik akkor kérdezz vissza hogy akkor a múltkori szabadidős bejövetelt kifizeti? Mert akkor maradsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!