Az szégyen ha valakinek 24 évesen még nincs jogosítványa?
Nem értem miért gondolja bárki is, hogy szégyen lenne ha nincs jogosítványa. Nálunk gimiben jó páran azzal vágtak fel, hogy szinte csak betöltötték a 17-et és máris volt jogsijuk. Volt aki 10 percre lakott a sulitól és mégis kocsival járt, csak, hogy megmutassa, hogy ő igenis vezet. Én akkor nem éreztem hiányát, mert hiába lett volna úgysem tudtam volna kihasználni, sőt mai napig sokszor inkább tömegközlekedek.
Igaz nekem is viszonylag korán, 19 évesen lett, de nagyon sok ismerősömnek nincs, idősebbeknek sem.
Ha te nem érzed hiányét és nincs rá szükséged sem, mivel úgysem használnád ki teljesen fölösleges. Az sem jobb ha csak a fiókban van és ott porosodik vagy nem mersz autóba ülni, hiába szerezted meg. Egyáltalán nem vagy elkésve ha szeretnél. Van aki 50 évesen adja rá a fejét, szerintem ez egyáltalán nem egy olyan dolog, aminek 18 éves korodra meg kell lennie. (amúgy is utálom és értelmetlennek tartom ezeket a korhoz idealizált látszat elvárásokat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!