Volt valaha ilyen pokoli meleg már júniusban?
Figyelt kérdés
Nem emlékszem hogy valaha júniusban lett volna ilyen borzalmas, elviselhetetlen hőség. Augusztusban már hozzászoktunk, de június-júliusban még 30 fok fölé se sűrűn megy a hőmérséklet, most meg lassan egy hete 35 fok minden nap, ráadásul semmi eső vagy akár felhő, és a legrosszabb hogy hajnalra sincs 22-23 foknál hidegebb, egyszerűen szenvedés létezni ebben a pokolban. Mi okozza ezt? Volt már valaha ilyen? Ha már most ez van mire számíthatunk augusztus végéig? 40+ fokok 2-3 héten keresztül?2021. jún. 20. 23:12
2/10 anonim válasza:
nem csak a meleg, 2-3 hete kinto bulin voltunk és kellett a pulóver, alig volt tavasz, a nyár meg hamar jött
4/10 anonim válasza:
Volt, nem is egyszer (és ezek csak a rekordok):
Főként a klímaváltozás okozza ezt a szélsőséges időjárást. Bár én teljesen úgy emlékszem, hogy az elmúlt 5-10 évben majdnem mindig volt legalább pár nap júniusban, amikor szinte melegebb volt, mint bármikor máskor nyáron. Utána úgyis hűvösebb lesz, jővő hétvégére például már valamivel elviselhetőbb időt mondanak.
5/10 anonim válasza:
Volt, sokszor.
64. évemben járok. Nem bezzeg lesz, csak tél. Budapesti vagyok egyébként.
Úgy emlékszem, hogy novembertől márciusig folyamatosan volt hó.
Nyáron meg olyan hőség, hogy szakadt rólad a víz a napon, de árnyékban is. és egész nyáron. Néha nagy viharok szakították meg, egy-két nap enyhülést hozva.
6/10 anonim válasza:
Én emlékszem 40 fok körüli hőmérsékletre. Ez most csak egy átlag elkúrt klíma miatti hőség.
7/10 anonim válasza:
Éppen két éve június közepén.36-37 fok volt.
8/10 anonim válasza:
2917- ben emlékszem hogy volt 40 fok de akkor is augusztus közepe volt.
10/10 anonim válasza:
2017-ben érettségiztem. Emlékszem, akkor baromi meleg volt, júniusban. Szóbelin a teremben vagy 3 ventilátort hoztak be, mert szinte megmaradni se lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!