Mi a legijesztobb kep vagy video amit valaha lattatok?
Baleseteket, öngyilkosságokat, lefejezéseket bemutató oldalak (nem akarom őket reklámozni, bár úgy tudom, teljesen legálisan működnek).
Ami a legsokkolóbb volt, az a mai napig is megnézhető több weboldalon is: Budd Dwyer 1987-es öngyilkossága élő egyenes adásban. A legmegdöbbentőbb az, hogy 1 perccel korábban még higgadtan és nyugodtan beszélget a beosztottjaival, majd előhúz egy stukkert és szájba lövi magát.
#3: Ő Orbán Viktor, akinek nincsenek szövetségesei? Értem. :)
Akkor én is mutatnék egy ijesztő politikust:
Sokkoló fotók voltak a kezemben. Közel negyven év telt el azóta. Reprodukciós fényképész voltam. A Bűnügyi Szemle című lap valamelyik számában vasúti balesetről volt szó. Egy fiatal srác holteste volt a képeken. Nem szeretném részletezni. Khm, szóval nem olyan volt, mint aki csak alszik.
Az ember idővel megedződik. Akkor napokig a hatása alatt voltam. Ma már szemrebbenés nélkül végignézek publikus videókat kivégzésekről, de egy ilyen fotósorozat ma is kikészítene.
Nem irigylem azokat, akinek a mesterségéhez tartozik az ilyen felvételek készítése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!