Milyen hülye képeket csinálhatnánk haverokkal 14 évesen?
Figyelt kérdés
2010. aug. 24. 22:45
1/17 anonim válasza:
Össze teszitek amitek van és kész!
Ha kicsi az nem baj... a legkissebb is számít!
2/17 A kérdező kommentje:
az kb 50 ft...
2010. aug. 24. 22:53
3/17 anonim válasza:
Sínen pózoltok de úgy menő ha a háttérben már max 50 méterre van csak a vonat.
4/17 Harrr válasza:
A válasz jó volt :) Grat kérdező.
De azért ne legyen túl... hülye. A napisz@rra nem akarsz kikerülni szerintem :D
5/17 anonim válasza:
Szerintem a kérdező őszintén írta az 50Ft-ot... :'D
6/17 A kérdező kommentje:
Neeem,oda soha..:D
2010. aug. 24. 23:02
7/17 anonim válasza:
Abszolút villantós, pucérkodós képeket amiket felraktok facebookra, hogy a 40éves pasik nézhessék. Ez nagyon vicces. Ha visszafogottabbak vagytok, fényképezzetek figurákat a fikátokból. Ha még ennélis konzervatívabb a társaság, elég ha csak a fejetek vank benne.
8/17 anonim válasza:
Attól függ. Ha sokan vagytok, akkor csináljatok b.uziszendvicset és fotózzátok le.
9/17 A kérdező kommentje:
23:02
14 éves vagyok,nem pedig hülye...ha nagyon komolyan gondolnánk,össze tudnánk kaparni akár 60 forintot is...:D
2010. aug. 24. 23:03
10/17 anonim válasza:
Szerintem egyszerűen elmentek a "törzshelyetekre", ami lehet park, pálya, stb. És valaki olykor-olykor váratlanul kattint egyet. :D Az ilyen "sunyi" képek a legjobbak! :D Mikor senki sem pózol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!