Mire használják a K kifejezést?
Figyelt kérdés
Tiktokon/instagrammon is sokszor lattam hogy ha ezt válaszolja hogy k akkor .... de mit jelent????2021. jún. 1. 21:50
1/9 anonim válasza:
Például így látod hogy 500K? Mert akkor kilo-t, ezret jelent, tehát az 500K = 500.000
2/9 anonim válasza:
1.vagyok,most nézem válaszba láttad, akkor szerintem az ok rövidítése. Bár nem értem minek rövidíteni ezt a 2 betűs szót.
4/9 anonim válasza:
Az OK rövidítése lesz a megoldás.
Egyébként a kilo jelenthet akár százat is.
6/9 anonim válasza:
Újabban a pénzegységnél látom feltüntetve 1000 egységre, ahogy fentebb írja az első válaszoló. Százas jelölése helytelen (eddig nem láttam ilyen formában, de előfordulhat).
A #3 válaszoló le lett pontozva, pedig én is úgy tudom, hogy ha egy nőre azt írják, hogy "k", akkor kis, de ha úgy írják, hogy "K", akkor nagy ku..a.
8/9 anonim válasza:
A "köszi" rövidítése is lehet, bár azt nem tudom, hogy ezt a szót minek tovább rövidíteni.
9/9 anonim válasza:
A Zombi nation c. sorozatban az egyik szereplőt úgy hívják hogy 10K.. azért mert 10.000 zombit akar megölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!