Melyiket vennétek meg ha lenne rá pénzetek?
Figyelt kérdés
Hol?(melyik országban vagy városban) Meelyik házat esetleg villát vennétek meg ha lenne rá pénzetek?:D Linkeljetek oldalakat ahol a ház/villa képeit mutatják ,árát is!!!:D lehet az akármilyen álom összeg is:D2010. aug. 24. 17:45
3/9 anonim válasza:
4/9 anonim válasza:
mert ugye nemmindig a k drága a legjobb .keresek párszázmillióért jót :D
azsekevés mondjuk :/
6/9 anonim válasza:
7/9 anonim válasza:
jajó mondjuk a külföldiek ..azok jobbak :)
8/9 anonim válasza:
leginkább ha lenne rá pénzem felépíttetnék egy házat a saját igényeim szerint és, hogy a lehető legjobb minőség legyen mindezt faterommal :)
9/9 anonim válasza:
Hol: Skócia/Trópusi helyek/Erdély
Ház : Végülis én mindig is egy ökoházat szerettem volna,valami olyat ami kinézetre is beleolvad a környezetbe.Olyan igazi erdőlakó lettem volna:
Hogy az áruk mennyi,azt nem tudom...(sohasem szerettem a túl nagyzolós házakat)
Ha választanom kéne,akkor az első,csak kissé nagyobb ablakokkal és kevesebb mű beütéssel,hogy minél jobban beleolvadjon a környezetbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!