Andreacsonka kérdése:
Szerintetek ha ki költözöm Romániába milyen hamar tanulok meg beszélni ? A párom román 2 hónapja vagyunk együtt Én kicsit tudok csak s egyre többet értek már, de magyarok közt élünk és így sokkal lassabban megy.
Figyelt kérdés
2021. máj. 26. 16:22
1/8 anonim válasza:
Én 40 éve élek Romániában és még mindig nem beszélek jól románul. Ocsmány barbár nyelv.
3/8 anonim válasza:
2 hónapja vagytok együtt és ki akarsz koltözni? Romániába?? Nem kapkodjátok el ezt egy kicsit? Miért nem a román költözik ide?
4/8 anonim válasza:
Más nyelveket milyen gyorsan tanultál meg? Ismersz már valami újlatin nyelvet? Érdemes lenne elkezdened "igazán" tanulni, tanárral, hogy ne csak amolyan konyhanyelv ragadjon rád.
De abban igaza van az előző válaszadónak, hogy 2 hónap után kicsit korainak hangzik az odaköltözés.
5/8 A kérdező kommentje:
Nyilván nem.most szeretnék ki költözni, arra rá érek még. Egyenlőre németországban dolgozunk,s élünk. Nos szerintetek milyen hamar tanulom meg ? A beás cigány nyelv áll hozzám legközelebb,mivel az vagyok,dr sajnos gyermekkoromban már édes anyám nem használta a myelvet és így nem tanultam meg. De napról napra több szó ragad rám, és bár kissé nehézkesen ,de meg értetem magam.
2021. máj. 27. 16:07
6/8 anonim válasza:
Melyik városba költöztök? Mert nem mindegy, hogy Csíkszereda, vagy Bukarest.
7/8 anonim válasza:
Németország után Románia egy pokol lesz neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!