Miért viselnek az emberek viszonylag sokan még most is maszkot az utcán?
Figyelt kérdés
Két napja megszünt a közterületi kötelező maszkviselés...2021. máj. 25. 13:09
11/15 anonim válasza:
En leszarom a vírust. Azert hordom neha utcan, mert van hogy elfelejtem levenni egy-egy átszállás között, vagy tudom h ugyis mindjart bemegyek egy boltba es lusta vagyok levenni, meg eltenni. Sok olyat is lattam mar, h elfelejtettek felvenni mikor felszalltak a buszra, en ezt ezzel akarom kiküszöbölni, h mar eleve rajtam van, meg ha futok a busz utan, akkor nem az ajtóban kell felkapkodnom. :D
12/15 anonim válasza:
"En leszarom a vírust. " - egy ilyen miatt halt meg az apám. Neked is köszi!
13/15 anonim válasza:
Miért ne vegyem fel? Szerintem szexi.
14/15 anonim válasza:
12, leszarom a vírust, de elobb irtam le, hogy hordom mindenhol a maszkot, ott is ahol mar nem kene. akkor en mit tettem? azert mert engem nem erdekel, azzal megfertőztem?
15/15 anonim válasza:
Akkor nem neked szól, hanem annak, aki idáig se hordta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!