Tudtok olyan licitálós oldalt, ahol viszonylag sokan vannak, de nem kell banki átutalást csinálni ahhoz, hogy hirdess?
Nem tudok, ugyanis banki átutalást azért kell csinálni, hogy LEELLENŐRIZZÉK az eladót, tényleg az-e, aki. Csak saját bankszámláról utalhatsz.
Tessék, ott a Jófogás, nem kell banki átutalás az eladáshoz- tele van csalókkal.
Amúgy nem értem, miért probléma mai, internetes világban, hogy bankszámlád legyen - főleg, ha el is akarsz adni. Az esetek nagy részében utalással fognak fizetni - az eladott dolgot meg postáznod kell.
Van bankszámlám, és sok dolgot adtam már el neten, előre utalással,postai úton, nem vagyok csaló...
Csak nincs netbankom,és ezért nem szeretnék a bankba rohangálni.
A netbank ingyenes: csak annyit kell tenned, hogy 1x bemész a bankodba, kötsz egy netbankos szerződést és kész. Utána otthonról kényelmesen intézheted a dolgaidat :-)
Én nem is mondtam, hogy csaló vagy, csak azt írtam, hogy a komolyabb oldalak így (is) szűrik a csalókat.
Rá kerestem neten, sajnos csak törvényes képviselővel lehet :(
'Ha a számla tulajdonosa még nem töltötte be a 18. életévét, akkor a szerződéskötésre csak bármelyik bankfiókunkban személyesen kerülhet sor, és a szerződéskötésnél jelen kell legyen a törvényes képviselője is.''
Hát sajnos nem túl segítőkészek ilyen ügyben, és nehezen lehet meggyőzni őket..
de köszönöm :)
Nem tudom, hány éves vagy, de ha elmúltál 16, akkor próbáld meg azzal meggyőzni őket, hogy nemsokára akár dolgozhatsz is (nyári diákmunka) és a diákmunkánál és általában a munkahelyeken bankszámlára utalják a pénzt.
Ha viszont nem vagy még 14 éves, akkor eleve felejtős, mert akkor eleve az oldalon sem árulhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!