Hogyan lehet feljelenteni youtube hírdetést?
Kezdjük ott, hogy szerintem, ha jelentenéd SE tiltanák le a reklámjukat. Nem bolondok, nem veszik ki a saját zsebükből a pénzt, elvégre nem ingyen hirdetnek.
"Még nem jelent meg a közös ellenzéki program, de már most is látszik, hogy nem egy ellenzéki pártnak van komoly programja, szóval megint hazudtál. :)"
Na ez abszurd. Megjegyzem, mielőtt még fideszesnek leszek titulálva, hogy én már tudom kire voksolok. De ha nem összefogás lenne, nem voksolnék holmi ígéretek miatt, pláne nem olyan ígéretek miatt, mint pl. magyar euró, három napos elszámoltatás, nyugati bérek (meg persze négy napos munkahét). Na mondjuk arra kíváncsi lennék, az utóbbi kettőt hogyan akarná a Momentum megvalósítani, ráadásul egyszerre XD. Nem is csoda, hogy Fekete a legesélytelenebb ellenzéki jelölt, az ígéretei két dolgot tükrözhetnek: vagy idiótának nézi a szavazóit, vagy ő maga az idióta.
Lényeg a lényeg, itt egy kicsit elfajult a vita. Hidd el, én is kormányváltást szeretnék, de könyörgöm. Idióta politikusok miatt ugrik ember az embernek? Más emberek érdekei miatt állunk le vitázni? Mi értelme? Áhh, na, sokszor teljesen megértem azokat, akik nem szavaznak vagy a kutyapártra voksolnak. Nincs olyan magyar közéleti személy, akire jószívvel rábíznám a vacsorámat, nemhogy egy ország jövőjét. Van a rossz, meg a rosszabb. Az, hogy melyik-melyik, az már csak az ember nézőpontján múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!