Léteznek szellemek vagy sem?
Pontosan. :)
Amúgy eddig senki se bizonyítani, se cáfolni nem tudta egyértelműen a létezésüket.
Sztem fontos az hogy ne féljetek,kérdezzétek meg tőle ,hogy mit akar,máramennyire ez lehetséges,lehet hogy mutatni akar nektek vmit.
Én hiszek a szellemekben,nekem is volt egy furcsa élményem,meghalt az egyik legkedvesebb munkatársam,nagyon szerettem őt,egy alkalommal nyugodtan dolgoztam teljesen egyedül voltam a teremben, a többiek egy másik helyiségben voltak,egyszer csak ugy megijedtem,mert egy nagy durranást hallottam magam mellett közvetlen, bementem a többiekhez és megkérdeztem tőlük hallottak-e vmit,de ők semmit,pedig ugy visszhangzott hogy nekik is hallaniuk kellett volna normális körülmények között.
Én ezek után arra gondoltam,hogy ő beszélni akart velem és én nem figyeltem rá,mert nem láttam,ő csinált egy vmiféle zajt,hogy észrevegyem,hogy ott van.
Sok mindent nem tudtok csinálni,de figyeljetek,hátha megoldódik a helyzet magától.
Na most abból, hogy sötét emberformájú valami, valahogy én arra következtetek, hogy ÁRNYÉKOT láttatok :D
A többi lehet a halluciánció része, miután elmondtátok egymásnak már könnyen lehet közös képzelgés, az ember nem azt látja, amit lát, hanem amire számít, akár másodpercekkel visszamenőleg is felülbírálva az érzékeidet...
Amúgy szellemek létezését valóban nem bizonyították/cáfolták, de ettől még tudjuk, hogy ha léteznek is, akkor sem hatnak a mi világunkra, azaz olyan, mintha nem is léteznének.
húúúú ezt végigolvasva egész idő alatt féltem....(félek)
elég ijesztő..én már nem tudom hogy higgyek-e benne vagy sem...annyi mindent mondanak az emberek.s most itt ülök a sötét szobába egyedül ááááá félek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!