Lehet kicsit furcsa kérdés, de mit csinál egy buszvezető, ha vezetés közben jön rá a szapora, és még nagyon messze a végállomás?
Pl. ha valaki egy jó hosszú járatot vezet (pl.: 133E) és pont félúton, vagy rosszabb esetben elindulás után (a 133E esetében mondjuk amikor elindult Nagytétényről ugyebár 67 perc alatt ér Újpalotára) egyből jön rá a cifra az mit tud csinálni...?
Csak úgy érdekel mit tesz ilyenkor egy buszvezető...
Elég kellemetlen helyzet lehet szerintem amúgy.
Elnézést kér, megáll, és elintézi valahol.
Inkább, minthogy veszélybe sodorja az utasait.
Gombot megnyomom, diszpécsernek szólok, leszid, aztán kiállít a forgalomból. Ha nem, akkor összeszarod magad. :D
Egyszer a 98-as vonalon összeszedtem 12 perc sietést, hogy beérjek Kökire, mert majdnem be**artam.
Szóltam útközben a diszpécsernek, megértette, sőt adott 20 percet, átírta a menetrendemet.
Úgy nyomtam neki mint az állat, de ezt most komolyan mondom. 80-nal jöttem a Gyömrőin.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!