Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lehet kicsit furcsa kérdés,...

Lehet kicsit furcsa kérdés, de mit csinál egy buszvezető, ha vezetés közben jön rá a szapora, és még nagyon messze a végállomás?

Figyelt kérdés

Pl. ha valaki egy jó hosszú járatot vezet (pl.: 133E) és pont félúton, vagy rosszabb esetben elindulás után (a 133E esetében mondjuk amikor elindult Nagytétényről ugyebár 67 perc alatt ér Újpalotára) egyből jön rá a cifra az mit tud csinálni...?

Csak úgy érdekel mit tesz ilyenkor egy buszvezető...

Elég kellemetlen helyzet lehet szerintem amúgy.

2021. ápr. 28. 21:58
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Elnézést kér, megáll, és elintézi valahol.

Inkább, minthogy veszélybe sodorja az utasait.

2021. ápr. 29. 10:04
 2/2 anonim válasza:

Gombot megnyomom, diszpécsernek szólok, leszid, aztán kiállít a forgalomból. Ha nem, akkor összeszarod magad. :D

Egyszer a 98-as vonalon összeszedtem 12 perc sietést, hogy beérjek Kökire, mert majdnem be**artam.

Szóltam útközben a diszpécsernek, megértette, sőt adott 20 percet, átírta a menetrendemet.

Úgy nyomtam neki mint az állat, de ezt most komolyan mondom. 80-nal jöttem a Gyömrőin.:D

2022. dec. 4. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!